5 razy?..... Jestem przekonany, że dużo szybciej :D
I ma wtedy obrót gotówki :)
Printable View
Będąc dokładnym, w Polsce znajdują si podobno dwa egzemplarze SZ :)
Jakiś czas temu (dawno, więc mogę się mylić) przeglądałem ogłoszenia Alf na Wyspach, SZ była za 80 tys. zł, z kierownicą po lewej stronie.
Teraz też jest kilka fajnych autek: http://www.aroc-uk.com/classifieds/cars-for-sale.htm
No widziałem ogłoszenie i znalazłem na autoscout24 i wiadomo cena niższa.... To jest jeden z dwóch samochodów które mi się marzy. Zobaczycie kiedyś Was przewiozę :).
Trzeba być szaleńcem żeby takie auto sprowadzić do Polski w ciemno bez zamówienia. W cenę która jest za tą Alfę wliczono wszystkie możliwe koszty plus zarobek. Jak by była w Polsce to właściciel zrobiłby fotki a nie dawał te z Mobile czy Autoscout.
Nie tyle w Poznaniu co koło Poznania u Piotrasa Nagórskiego jest małe muzeum ALFY. Sam ostatnio miałem okazję przyjrzeć sie tym cudeńkom i naprawdę jest na co popatrzeć:) Ale Zagato to tylko jeden z rodzyneczków, Piotrek restauruje Alfe Romeo Montreal, która miałem tez okazję z bliska zobaczyć no i w piecyk tez zajrzałem...a te 8 garów wygląda świetnie:) Auto nie z tej ziemi!
Polecam każdemu jak będzie w okolicach podjechać do Piotra, zawsz e zchęcia pokaże i poopowiada, ja jak tam jestem to na pogaduchach godzinka schodzi, a te Alfki są przecudowne i co ważne...one nie są od tylko do podziwiania tylko na co dzień używane, może zimą mniej ale wiosna i latem można na ulicach zobaczyć te Spiderki, SZa i kilka inych cudeniek:)
Pzdr
Morze pan byłby taki dobry i pokazał swoje perełki w magazynie np. Classicauto?
Chyba trzeba na wakacje się w tamte strony wybrać:)