Wrzucajcie od razu jaka macie wersje softu i ISO code, może dojdziemy z tym do porozumienia. Zauważyłem, że w EDC15C7 po lutym 2002 wskazania są już prawidłowe, a oprogramowanie w centralce jest już inne.
Printable View
Wrzucajcie od razu jaka macie wersje softu i ISO code, może dojdziemy z tym do porozumienia. Zauważyłem, że w EDC15C7 po lutym 2002 wskazania są już prawidłowe, a oprogramowanie w centralce jest już inne.
934 tys w alfie 147 wedłu g hodometru przez Fiat Ecu Scan na licnziku 196tys ... jaka przyczyna tak dużego błędu ?
mam podobnie. Alfa z 2001 r wg odometru gruubo ponad 800tys a na liczniku 230
W mojej 2003 rok 130000 na liczniku wg odometru +/- 7000 mniej
Hajdi i master ładnie wam belle pokrecili
U mnie poprzez FES przebieg jest realny taki sam jak na zegarach.. ktoś mi kiedyś pisał że tam się przebieg aktualizuje co ileś km co 1000km chyba ? albo więcej nawet.. i któregoś razu się zmartwiłem bo brakowało tam iluś km.. a po przejechaniu wakacyjnej trasy i sprawdzeniu znów zaktualizował się i był zgodny z tym co na zegarach, różnica 5km bodajże..
ważne ze stan autka ok :) a z tym przebiegiem to nie wiadomo co jest nie tak, na innym forum czytałem ze przez nieudolne kasowanie naprawy serwisowej moglo sie jej cos pomieszac ... lub przez krecenie ale na pewno nie o 700 tys :P
Ja na starym fesie miałem 540 000, jak zainstalowałem nowego pokazał mi 790 000
moja alfa jest niezniszczalna .. :) jak stare merce beczki milion i dalej zostawia passaty i a4 w tyle :D rzycze waszym alfom też pierwszego miliona :P brakuje wam jeszcze mniej wiecej 800 tys. jest ktoś kto zna przyczyne tego przebiegu tak naprawdę to piszcie . Pozdrawiam