U mnie koszt instalki wyszedł 2800 - kolega do takiej samej dał 2600 więc mniej więcej tyle musisz liczyć za dobrą instalację założoną przez kogoś, kto się na tym zna.
U mnie koszt instalki wyszedł 2800 - kolega do takiej samej dał 2600 więc mniej więcej tyle musisz liczyć za dobrą instalację założoną przez kogoś, kto się na tym zna.
tak jak pisali ok 2500 +
ceny części - allegro popatrz
kpl rozrządu ale do jakiego silnika ? ok 60tys km mniej więcej
Niski pisze że kpl rozrząd do TS'a nie jest drogi - a ja np policzę taki full kpl czyli pasek , rolki , pompa wody , płyn , olej , filtr oleju , wariator i wyjdzie spokojnie ok 1000zł za same graty + ok 300 wymiana ( w 2.0 dochodzą dodatkowe rzeczy za kolejne $ )
p.s.
ja też nigdy diesla nie miałem i skusiłem się po raz pierwszy i jestem zadowolony
patrząc na pojemności twoich poprzednich silników to pewnie 2.5 V6 za duże co ?
przejedź się różnymi i sprawdź sam
Szanowny kolego Bocian miałem bmw 2,0 6 cylindrów rzędówka 150 KM, miałem również przyjemność pożyczenie od znajomego bmw e39 4,4 litra prawie 300 koni także alfa 2,5 nie jest dla mnie przeszkodą nawet lubię szybkie autka nie przeraża mnie moc a wręcz pociąga. Głównie chodzi mi o części ceny awaryjność. W bmw zaje... Zaletą jest łańcuch a nie pasek i tak powinno być w każdym aucie.
Ja tylko napisałem, że to nie dużo. Do V6, piszę o oryginałach nie branych w drogich ASO, a u przedstawiciela Fiata dałem za (kpl czyli pasek , rolki , pompa wody) 1500zł do tego dorzuć reszte co Bocian napisał plus wymiana i masz prawie 2.5 - 3 koła za wszystko więc chyba jest lekka różnica.
http://allegro.pl/show_item.php?item=5184277354 kolega co ma gta moze powiedziec cos na temat tego egzemplarza? Szukam auta na niedziele :-)
Dodano po 3 minutes:
Mam tu jeszcze nr VIN: ZAR93200001322554
Zastanawia mnie brak tylnego logo GTA
Mam tu jeszcze nr VIN: ZAR93200001322554
Zastanawia mnie brak tylnego logo GTA
Było już o niej w dziale Kupić nie kupić, padaczka...