-
Oczywiście że z allegro. Niestety nie ma dostępnych włoskich a tym bardziej alfowskich. Już cały internet przekopałem, szukałem długo i dupa zbita. Nic. Tak więc zostało to. Tak jak pisałem wybrałem ten ze względu na całkiem fajne logo. Wygląda porządniej niż inne piloty z allegro. Ale możesz sobie wybrać dowolnie inny uniwersalny. Tylko takie można użyć. Czyli nowy kluczyk z nadajnikiem, nowa centralka. Nigdy i nikomu się nie udało podrobić fabryki. Mam niestety takie nie powtarzalne auta :D tak więc zostaje to co ja zrobiłem. Ja podam Wam dokładnie gdzie i co podpiąć a Wy sobie najwyżej inne piloty kupicie.
-
A ja chće żeby mi mrugało jak teraz - Jedno długie mrugnięcie przy zamykaniu i trzy krótkie na powitanie :P Inaczej to mój synek zacznie podejrzewać, że się Alfa obraziła :D
-
heeheh chyba tak wlasnie jest :D
-
-
Przekladasz do nowego kluczyka.
-
a jak ja mam stary kluczyk i na dodatek przycisk jest uszkodzony tak ze nie da sie tego naprawic to Twoja przerobka zadziała?
-
Tak. Ja wlasnie mialem to uszkodzone. Nie moglem otwierac zdalnie i w ten sposob zostal "pogrzebany" fabryczny alarm. Dlatego zamontowalem nowa centralke i mam nowe piloty.
-
to wrzucaj manual i biore sie za przerobke :)
-
Już jest. Czeka na akceptację moda.... a przykład aukcji masz w tym albo podobnym równolegle idącym temacie (lub PW).
-
Swoją drogą ciekawe jak jest włączany fabryczny alarm? Może dało by radę jakoś aktywować fabryczny alarm z centralki tego niefabrycznego centralnego zamka? To już by był wypas.