Dyskusja bardzo krótka ale bez żadnego szczegółu. Jeżeli ktoś posiadalby rozpiske wyposażenia wersji exclusive to bym był bardzo wdzięczny
Printable View
Dyskusja bardzo krótka ale bez żadnego szczegółu. Jeżeli ktoś posiadalby rozpiske wyposażenia wersji exclusive to bym był bardzo wdzięczny
Myślę, że po szczegóły mógłbyś udać się do kolegi noe9, który był żywo zainteresowany tym tematem. A że było to na początku grudnia to być może już znalazł gdzieś informację w tej kwestii.
No właśnie i nie zgadza sie, bo mam sterowanie radiem z kierownicy więc ten opis chyba z czapy.
(1) A nie wpadłeś na to, że pierwszy właściciel mógł domówić taką opcję przy zakupie do standardowego wyposażenia?! (2) A wziąłeś pod uwagę, że wersje wyposażenia mogą się nieznacznie różnić w zależności od rocznika, a w niektórych sytuacjach nawet rynku, na którym są sprzedawane?
Nie wiem czy ta druga uwaga dotyczy Ciebie (opisy wyposażenia pochodzą z polskiego rynku, nie wiem skąd Twoje auto pochodzi), natomiast pierwsza jest bardzo prawdopodobna.
EDIT: Też mam Progression i z opcji pojawiło się u mnie m.in. sterowanie radiem z kierownicy, roleta tylnej szyby, skórzana tapicerka...
Panowie, a w ktorej opcji pojawia sie aluminiowe wykonczenie kokpitu? Czy tylko w Distinctive (Sport Plus), czy tez bylo dostepne w nizszych wersjach np. na zamowienie.
Dziekuje za wyjasnienie. Wyglada na to, ze jestem skazany wlasnie na taka :)
Spotkalem sie kiedys z opinia, ze te panele mozna zamowic i stad tez moje pytanie.
Tak jak mówi kolega wyżej, przy czym w TI było tzw. "szczotkowane aluminium" w ciemniejszym kolorze jak poniżej:
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...011/03/175.jpg