Jak nie chce płakać w obie garści to nie bierz ss.
Printable View
Jak nie chce płakać w obie garści to nie bierz ss.
Najpierw czytaj a potem dawaj rady dobry wujku ...
Ponawiam prośbę o opinie (merytoryczne) dot. tej sztuki: http://otomoto.pl/alfa-romeo-147-2-0...C18186018.html .
Kur... - masz chociaż Selespeed'a, że się tak wypowiadasz ?
Jak nie, czytaj "jak powyżej".
Nie interesują mnie opinie osób, które poczytały sobie forum (zapewne mniej niż ja) i powtarzają jakieś subiektywne pierdoły nawet nie ze swojego doświadczenia a tylko zasłyszane.
Dziękuje kolego za troskę - daję sobie radę w życiu bez "dobrych wujków".
Chyba, że chcesz sobie pospamować - znajdź sobie zatem inny temat bo szukam opinii ludzi, którzy maja cokolwiek przydatnego mi do powiedzenia. Ty nie masz.
Trola zawsze ciężko się pozbyć z tematu ... szkoda, że moderatorzy nie reagują na takie zaśmiecanie forum.
Na zdjęciach nie widać nic niepokojącego. Jedyne co jest według mnie podejrzane to niska bardzo niska cena w stosunku do roku produkcji i przebiegu. Ja prawie tyle za swoją zapłaciłem. No i ten przebieg faktycznie dziwny, ale można to łatwo zweryfikować, wystarczy alfadiag i kabelek OBD.
---------- Post added at 19:06 ---------- Previous post was at 19:04 ----------
Dziwna jest jeszcze jedna rzecz, a mianowicie brak systemu Bose, a w Slelespeedach był on w standardzie.
Po lifcie działy się już różne rzeczy na różnych rynkach więc brak BOSE mnie nie dziwi.
Cena jest niska ale bez przesady - Selespeed'y są bardzo tanie obecnie - coraz więcej ludzi się tego rozwiązania boi.
Przebieg chyba jednak nie tak łatwo zdiagnozować - "odometr" (czy jak to sietam zwie) też łatwo przeprogramować przecież.
Przód jest w/g Ciebie dobrze spasowany ?
No mam nadzieję, że na pierwszym zdjęciu jest otwarta maska, jeśli nie to faktycznie coś jest nie tak. Odometru nie można przeprogramować, po kręceniu będzie pokazywać 0. Dziwne rzeczy pokazuje jedynie w JTD, w TS wskazuje dość dokładnie prawdziwy przebieg.
jeżeli chcesz selespeeda z silnikiem benzynowym to znam takową 147 (Ti) w bardzo fajnym stanie. W przebieg i tak nie uwierzysz to nie będe pisał. jak coś to napisz do mnie. Wiem że gość chciał sprzedać lecz mało kasy mu dawali więc olał sprawę i ją ma. Powiem tylko tyle że ładniejszej 147 nie widziałem. super fele, foteliki jak u mnie i extra kolor (butelkowa zieleń). auto zarejestrowane i użytkowane.