Właśnie po nie mam jechać w sobotę bo akurat będę w tych okolicach ;)
Printable View
Właśnie po nie mam jechać w sobotę bo akurat będę w tych okolicach ;)
no wyglądają ładnie , wersja europa i do tego grzanie
wszystko niby super
no i banan jest ok :P
Załącznik 22550
No twoja wyglada pięknie. Mam tylko nadzieję, że wyglądają tak jak na zdjęciach i sprzedający będzie chciał wziąć w rozliczeniu stare fotele.
na foto widać tylko słabe zużycie na boku fotela kierowcy ( nic więcej tam nie widzę )
ładne
powodzenia życzę
Cały problem jest w tym, że akurat te fotele ze środkiem w innym kolorze są w najlepszym stanie. No ale będę pewnie szukał dalej.
jak te z tym "innym" środkiem są dobre i reszta ci też pasuje ( cena itp ) to bier - ino dolicz se koszt tapicera co by to dobrze dobrał i zamienił tą "łatę"
Te banany są zaje..., że taż nie mam kasy :(
no to jest was już dwóch bo shreku jedzie je oglądać ( tylko sami sobie ceny nie podbijajcie dopytując sprzedawcy - bo jak poczuje że ma kilku chętnych to lipa z negocjacji )
No bez przesady żebym miał cenę podbijać. Shreku jedzie i ok, mnie się aż tak na chwilę obecną nie śpieszy :) Jak będziesz po oględzinach i ewentualnym zakupie to napisz bo stan ze zdjęć super a cena całkiem przyzwoita.
Trochę taka jasna skóra mi do koloru karoserii na chwilę obecną nie pasuje. Ogólnie fotele z Ti podobają mi się bardziej.