Tak samo mam:)
Printable View
Sprawdzone - nagrzwnica cieknie i pewnie to ona spowodowala, ze mi wysiadla dmuchawa :/ Rozebralem dzisiaj wszystko teraz czas zamowic czesci i poskladac. Niestety poddalem sie i odpiolem klime wiec bede mial niestety dodatkowe koszty ale teraz juz wiem jak by to zrobic nie rozpinajc jej (czlowiek uczy sie na bledach).
Ps. szukam na allegro i nie umiem znalezc tago przekaznika ktos sie orientuje ile w ASO zaplace za niego?
Szybkie pytanie, czy pozalaniu teraz ukladu plynem musze odpowietrzyc uklad chlodzenia? Czye jest moze tutaj uklad samoodpowietrzajacy?
Kolego co do tego przekaźnika to popytaj ludzi na forum w dziale bazar bo może oni będą mieli:) Ostatnio widziałem że Kasymir20 miał całą 166 do sprzedania więc warto się go spytać tu masz numer do niego : 609514127
A może i inne graty u niego zamówisz bo arsenał ma dosyć duży :)
Jak wymieniłem przekaźnik to po 2 tygodniach jak jechałem do pracy to zaczęły mi obie wskazówki od kierunków świecić nawet jak wyłączyłem auto i wyciągnąłem kluczyk ze stacyjki. Po dobraniu się do przekaźnika był on cały tłusty od płynu chłodniczego, więc nie wiele brakowało.