Przepraszam za kolejny temat.
czart79 - dzięki za linki po prostu zazwyczaj oglądałem opony na innej popularnej stronie i sądziłem że nic ciekawszego od falkenów nie znajdę. Zamawiał ktoś z hurtopon ? jesteście zadowoleni z tej firmy ?
Printable View
Przepraszam za kolejny temat.
czart79 - dzięki za linki po prostu zazwyczaj oglądałem opony na innej popularnej stronie i sądziłem że nic ciekawszego od falkenów nie znajdę. Zamawiał ktoś z hurtopon ? jesteście zadowoleni z tej firmy ?
polecam oponeo albo orzeł.
A z opon Dunlop SP 1 Sport.
Ciche, miękkie i dobrze wybierają dziury.
TOYO PROXES 195/50/r15
http://moto.allegro.pl/195-50r15-195...541895845.html
Może nie 150 ale 165 zł. Polecam w 100 %
Toyo są tanie, ale na mokrej nawierzchni strasznie kuleją i mają strasznie miękką ściankę boczną.
Ja w tej oponie poza aspektem wizualnym i ceną nie widzę żadnych zalet.
Zastanów się nad uniroyalami...
polecam jeszcze http://moto.allegro.pl/kumho-ecsta-k...543387954.html mimo, że są to opony koreańskie to stosunek cena/jakość jest bdb.
barum bravuris 2 ktos ma ? poleca ?
wiem, że są śliskie na mokrym, a Klienci ogólnie nie są z nich zadowoleni, nie polecam.
---------- Post added at 12:48 ---------- Previous post was at 12:46 ----------
hurtopon- to internetowa giełda dla ludzi z branży oponiarskiej. żeby dostać login musisz wyslać wpis do ewidencji, regon i takie tam.
---------- Post added at 12:56 ---------- Previous post was at 12:48 ----------
potwierdzam, Dunlop SP1 Sport są naprawdę przyjemne w użytkowaniu :)
ale jeśli chodzi o przyczepność na mokrym, suchym, łukach, hamowanie etc. to polecam yokohama parada spec 2 od roku jeżdżę na nich, są rewelacyjne. nigdy nie miałem lepszych opon letnich. guma na każdą pogodę i każde warunki (mowa o jeździe po drogach asfaltowych :).
Dunlop Sport, miałem nie powiem fajne opony. Były założone od początku gdy auto kupiłem, ale nie przetestowałem ich gdyż najzwyczajniej bałem się jeszcze "mocy" mojej 146, tak więc grzecznie zużyłem resztę bieżnika i nie wypowiem się głębiej bo test nie był miarodajny.
Popatrzę na TOYO, popatrze na kumho. Dzięki.