Rafał, napisz którą jeszcze oglądałeś:)
Printable View
Rafał, napisz którą jeszcze oglądałeś:)
Właśnie o tą Alfę chodziło,ciekawy jestem jak wyglądała ponieważ podchodziłem z dystansem bo to autokomis,sam pracuję w autokomisie to wiem co się dzieje z autami,ale czasami bywają ładne samochody
@grzybek_bgi
Aukcje już powypadały z aledrogo i pewnie za szybko się nie pojawią ;)
Hehe, ale jak coś będzie to pisz;) Niedawno była jeszcze jedna czerwona 2.0 8V spod Łodzi ale też spadła i pewnie też coś nie halo bo wystawiana jest regularnie od jakiegoś czasu:)
Generalnie ta z aukcji była walona w tył i ktoś bardzo kiepsko spasował prawy błotnik z tylnią klapą i zderzakiem.
Ooo, nie wiedziałem:) W sumie wprowadzenie tej aukcji zbiegło się mniej więcej w czasie z usunięciem poprzedniej.
w modelu 155 warto zwrócić uwagę głównie na stan tylnych błotników ponieważ ich naprawa wiąże się ona z ingerencją blacharza i lakiernika którzy troszkę kosztują i mogą spaprać robotę jeśli źle dobiorą kolor. Zawieszenie jeżeli wytłuczone to nie problem bo jest tanie i łatwe w wymianie, zwróć uwagę na szczegóły typu pęknięte lusterko, klamka, nieszczelne serwo, synchronizator 2 biegu skrzyni. Ponieważ te rzeczy są albo ciężko dostępne, kosztowne albo denerwujące w wymianie np.serwo. Lepiej dołożyć przy zakupie i mieć problem z głowy bo kupisz taniej wraka i będziesz się denerwować że ciągle coś musisz grzebać. Silnik najlepiej 2.0 lub 1.8. 1.7 jest mocniej odczuwanlnie słabszy.
Tak jak koledzy wyżej powiadam ci ruda łapię nadkola tylne, sprawdź też klapę od bagażnika, progi i spód. Samochód nie jest awaryjny jeżeli się o niego dba.
Z tą wypowiedzią nie mogę się zgodzić co może kilku kolegów potwierdzić jak auto spisuje się na drodze MichałRTK7 może to potwierdzić:)
jezdzilem wszystkimi silnikami i 1.8 odbiegała od 2.0 mniej niż 1.7 od 1.8. Może to przez brak zmiennych faz rozrządu.