Cytat:
Napisał mojax
ok Alces, ale skąd wiesz że to będzie własnie w budzie GTA? Ja na razie widziałem tylko zdjęcia silnika i pozostałych części. Nie neguję jego jak to nazwałeś kunsztu tunerskiego, napisałem tylko że dla mnie jest to nierealne żeby zejść z taką mocą i przednim napędem w 4,4 sek do setki. Tu chyba zabrakło mu trochę wyobraźni, tym bardziej że AutoDelta ze swoją GTA posiadającą jeszcze więcej mocy i nie ukrywajmy mającą większe zaplecze i doświadczenie w budowaniu samochodów sportowych uzyskała wynik 5,4. Więc po prostu takie deklaracje mnie śmieszą, co nie znaczy że mu nie kibicuje i nie chciałbym żeby tak się stało.
Pozdrawiam!
Przyznam się szczerze, że nie zagłębiam się tak mocno w osiągi samochodów przednionapędowych, być może jest to nierealne, a być może będzie to tylko karoseria, koła, kierownica i silnik wówczas może wykręcić taki czas do setki (żartuję oczywiście).
Natomiast nie twierdzę, że będzie to w karoserii GTA, napisałem tylko przypuszczając, że "tym bardziej jeśli będzie to w karoserii GTA"
Również pozdrawiam.
- Rafał
P.S. czas rozwieje nasze wątpliwości i dywagacje :)