;D może zakupy grupowe wyjdą taniej ? :girl_wacko:
Printable View
;D może zakupy grupowe wyjdą taniej ? :girl_wacko:
No to 270 za m/kw nie jest mało. Tyle, że jeśli to oryginał to z drugiej strony cena musi być też nie mała. Może by zakup grupowy na forum zrobić? Daj ogłoszenie do działu bazar i może znajdą się chętni. Ja bym wziął też kawałek.
ja też ! :)
No nie jest to mało no ale z drugiej strony patrzę na to jak na rarytas bojuż tego nie robią. No ja możliwe, że skusiłbym się na 2 mb czyli pozostałoby jeszcze 8. Nie wiem czy da radę taniej muszę zapytać. Ogólnie to nie z Polski ten gość jest.
No a jak widzi się Wam naprawa w ten sposób, że na bokach wewnętrznych będzie napis a nie tylko same paski jak w oryginale?
Będzie dobrze. Z drugiej strony, to chyba nie będzie wyjścia ?
Ew wykorzystanie starego materiału tak aby nie było napisów na bokach.
hmmm może skóra i nić pod Twój kolor auta :)
Pozdrawiam
Przestrzeń pomiędzy napisami jest za mała aby dać to na boki. No nigdzie nie mogłem znaleść samych pasków więc chyba będą miały być z napisami. Reszta fotela (boki zewnętrzne jak i tył) wykonana jest jakby z dermy więc to napewno będzie wymienione na skórę. Sam już nie wiem.
A masz jakieś foto tego materiału w świetle dziennym?
Dysponuję takim zdjęciem
Załącznik 45760
hmm w sumie nie da się gdzieś zamówić podobnego/identyczne materiału i dodać/oddać na haft ?
Nie mam na razie niestety Swojej pod domem :( i ciężko mi tak kombinować.
Z haftem to nie tak łatwo. Nie ma szans na to, żeby był idealnie płaski i miał fakturę materiału. To jest już tak utkane fabrycznie i lepiej od tego raczej nic nie będzie wyglądało.