jesli chodzi o te karty sim to ustawia sie priorytet ktura jest pierwsza a ktora druga , a pozatym tel w samochodzie mozna wylaczyc i wtedy automatycznie wszyskie polaczenia przechodza na aktywna karte
Printable View
jesli chodzi o te karty sim to ustawia sie priorytet ktura jest pierwsza a ktora druga , a pozatym tel w samochodzie mozna wylaczyc i wtedy automatycznie wszyskie polaczenia przechodza na aktywna karte
Czyli co? dochodzi kolejny minus w postaci ciągłego przekładania karty...
Jednym słowem telefon bezużyteczny?
zalezy
w erze karty masz dwie jednak w telefonie druga w nawi :)
Nie mam ery i nie chce mieć z nią nic do czynienia.
Swoją drogą ich reklama: Takie rzeczy tylko w erze... nawet debet w tak taku...
z tego co wiem to druga karte mozna w kazdej sieci dostac
Telefon jest przydatny jeśli latasz na długie trasy i nie lubisz bawić się z BT itd...
Podobnie Navi. Jeśli poruszasz się w mieście, które znasz Navi jest zbędnę (zbędne jeśli chcemy je zamontować i wywalić + 1XXX zł).
W przypadku gdy raz na ruski rok, wypadamy w nieznane tereny warto dać kilka zł za normalną Navi.
Chyba, że komuś bardzo zależy na "lansie" :P
Radio : Standartowa jakość ta sama. Jedynie obsługa wygodniejsza i można ustawić ręcznie parametry dźwięku..
Na wyświetlaczu pokazuje nazwę stacji, telefon i graną aktualnie piosenkę/program.
Możliwość włączenia PTY (czyli co jakiś czas dostajemy informację o pogodzie, korkach itp)...
Telefon : Tak jak pisano wcześniej, można iść do operatora po drugą kartę z tym samym nr telefonu. Szkoda jednak wg. mnie zachodu.
Ewentulanie można zrobić przekierowanie z telefonu komórkowego na kartę sim w Navi (jednak dochodzą koszty utrzymania drugiej karty)...
SMS można pisać z NAVI, ksiązka adresowa dość pojemna, kontakty można skopiować z SIM...
A było blue&me w 147?
nie, od alfy 159/mito w zwyż
To czemu są instrukcje obsługi?
http://aftersales.fiat.com/ELUM/main...02000&markID=2
jakoś nie mogę nic znaleźć na ten temat. Chyba że ostatnie modele moją B&M ale pierwsze słyszę...