Ach ten dźwięk!!!! Wszyscy na niego reagują. Z początku kumple pytali "co ty tam masz pod maska???"
I jeszcze ta redukcja z międzygazem........ poezja :mrgreen:
Printable View
Ach ten dźwięk!!!! Wszyscy na niego reagują. Z początku kumple pytali "co ty tam masz pod maska???"
I jeszcze ta redukcja z międzygazem........ poezja :mrgreen:
Fakt dzwięk boxerka jest wspaniały... Lubię czasem po wjechaniu do garażu chwilę posiedzieć i nie gasząc silnika posłuchać jak fajnie mruczy :lol:Cytat:
Napisał luciano
Hehe Williamdrake, mam to samo, tyle tylko że nie mam garażu :roll: i sterczę pod domem i słucham jak sobie gada :wink:Cytat:
Napisał williamdrake
Jednak najbardziej lubię widzieć miny gości jak sie z kimś ścigam i przekraczam 4000 obrotów, Bella zaczyna krzyczeć i wyrywa do przodu, a pierdzący pojazd zostaje w tyle :mrgreen:
Miałem Boxera , teraz mam Twin Sparka . BXR świetnie brzmi na niskich obrotach, za to T.S. na wysokich. A w sumie to jedno licho... I jeden i drugi brzmią rewelacyjnie!!!
Z tym garażem to prawda... praktykuje coś takiego :wink:
P.s.
Daje głowe,że w dzwięku silnika FIATa - R5 20V też byście sie zakochali. Ja sie zakochałem.
Pozdrawiam Tiga
to fakt R5 fiata brzmi ładnie:).a alfa to już klasa sama w sobie...
Powiem uwielbiam słychać silniki naszych Alf podczas szaleństw na torze Poznań :DDDCytat:
Napisał AR_33
Oj boxer podchodząc pod "czerwone pole" brzmi równie pięknie jak na wolnych obrotach :twisted:Cytat:
Napisał Tiga
i boxer TS mają coś w sobie....coś wyjątkowego w brzmieniu
a wiecie co ja lubie wjeżdżam do garażu opuszczam wszystkie szyby i TS chodzi na luzie w garażu taki basowy pomruk dochodzi poezja :mrgreen:
ciekawa sprawa...mam tak samo:)..czasem jak brame zamykam a jest na chodzi to stane z tyłu i słucham...