Witam, mam jeszcze jedno pytanko odnoście Julki w shifcie 2 a mianowicie na wyścigach te autko występuje, a u dilera niestety nie jest tylko 8c mozecie mi wytlumaczyc jak odblokowac Giuliette?
Printable View
Witam, mam jeszcze jedno pytanko odnoście Julki w shifcie 2 a mianowicie na wyścigach te autko występuje, a u dilera niestety nie jest tylko 8c mozecie mi wytlumaczyc jak odblokowac Giuliette?
Trzeba było kupić specjalną wersję. Odpowiedni "dodatek" możesz znaleźć na torrentach np. W innym wypadku pozostaje szukanie tej wersji z przedsprzedaży bodajże...
[Off topic] Polcema Forza motorsport 4. Można tam dokupić już około 10 Alf z różnych epok w tym julkę ;) Moim zdaniem fizyka jest o niebo lepsza niż NFS ( w forzy można włączyć praktycznie wszystko od zużycia opon, paliwa po model uszkodzeń). Polecam;)
Nie jeśli ktoś ma PC :).
No właśnie, mam ten problem ze gram na PC. Radosuaf natknąłeś sie moze na to na torrentach? bo nie mogę znaleźć :(
Tak, mam nawet ściągnięte. Poszukam dzisiaj, jak wrócę do domu, czy nie zdążyłem już skasować.
Ok, dziękuję bardzo ;)
Mam, szukaj:
SHIFT 2 Unleashed - Limited Edition Unlocker [ADHDerby]