Jak ona ma 50000 przebiegu to jestem ksiądz samica.... Po prostu ta z ogłoszenia nie wydaje mi się atrakcyjna. Nie ma pełnego wyposażenia, niepewne źródło... Ale to tylko moja ocena a fakt faktem obejrzyj jak masz blisko.
Jak ona ma 50000 przebiegu to jestem ksiądz samica.... Po prostu ta z ogłoszenia nie wydaje mi się atrakcyjna. Nie ma pełnego wyposażenia, niepewne źródło... Ale to tylko moja ocena a fakt faktem obejrzyj jak masz blisko.
powiem ci jak ja obejrze:)
i jak, i jak ?
Byłem jakiś czas temu w Olkuszu i oglądałem tę 3.2 V6 z przebiegiem 52 tys km.
Na początek po otwarciu maski widać wyraźny wyciek oleju przy pokrywie zaworów. ogólnie pod maską bardzo brudno, strasznie dużo jakiegoś dziwnego pyłu jakby auto po szutrze jeździło. Aku raczej do wymiany bo nie dało się jej odpalić, dopiero zewnętrzny akumulator pomógł. Zblokowane tylne prawe drzwi, nie da się ich otworzyć, nie działająca regulacja foteli góra - dół.
Jak dla mnie to nie wygląda to na 52 tys km tylko raczej na 152 albo i lepiej. Za bardzo zużyta kierownica i lewarek od zmiany biegów.
Właściciel komisu nie bardzo chciał rozmawiać o opuszczeniu jakichś pieniędzy. Auto stoi u nich myslę, że już dobre pół roku, ale jak postoi jeszcze następne pół to może trochę zmiękną i coś odpuszczą.
Reasumujac kolejny raz mozna potwierdzic ze okazje nie istnieja.