Tak, miałem taką sytuację w FC i bez podpięcia do testera się nie obeszło. Po skasowaniu błędu spokój, w aso koszt 40zl.Cytat:
Napisał crazyqs
Odpinać aku przy odpinaniu poduszek i zegarów :P
Printable View
Tak, miałem taką sytuację w FC i bez podpięcia do testera się nie obeszło. Po skasowaniu błędu spokój, w aso koszt 40zl.Cytat:
Napisał crazyqs
Odpinać aku przy odpinaniu poduszek i zegarów :P
Tzn. że trzeba mieć coś w stylu osobnego komputera do poduszek? A czy jeśli jest sprawne wszystko tylko jest ten błąd poduszki spowodowany chwilowym jej odpięciem jest ona aktywna gdyby doszło do kolizji"
Poduszka powietrzna nie jest aktywna tylko wtedy gdy świeci się kontrolka na desce. Wart jednak podjechać na kompa , żeby móc spokojnie spać w nocy.Cytat:
Napisał crazyqs
Nie nie trzeba mieć tylko trzeba się podłączyć pod wtyczkę poduszki która jest pod materiałowym pasem przed pasażeremCytat:
Napisał crazyqs
U mnie zapaliły się kontrolki abs i poduszki podczas rozruchu. Nie używałem kilka dni samochodu i akumulator być może trochę osłabł (w tych mrozach) Czy osłabiony akumulator mógł być przyczyną zapalenia się tych kontrolek?
Lampki oczywiście zgasły zaraz po uruchomieniu silnika.
Jak rozumiem aby usunąć błąd poduszki trzeba się podpiąć pod to złącze ? :Cytat:
Napisał Lesio
http://img166.imageshack.us/img166/2...0005ci8.th.jpg
Tak to