no dobra, jeszcze w tej sprawie podyskutujemy na priv...
Printable View
no dobra, jeszcze w tej sprawie podyskutujemy na priv...
O ile sobie opróżnisz skrzynkę bo póki co nie masz miejsca na nowe wiadomości :)
EDIT:
dla jasności, cena za przesyłkę jest podana nie zależnie od tego ilę koszulek zamawiacie 1,3,5 nie ważne :)
EDIT2:
Lista:
1. aniol_jojo/1szt/M/czarna
2. seban/2szt/M/czarna i biała
3.
ja też chcę kolor czerwony oczywiście, tylko Aniołku słonko napisz mi jaka jest szerokość w cm w damskim polo od pachy do pachy, bo chcę dobrać optymalny rozmiar.
Więc i ja poproszę o 2 sztuki dla mnie i mojej kobiety ( żaliła mi się, że polarka nie będzie miała ;))
Aniołku na kiedy planujesz zamknąć zapisy i jak długo potrwa produkcja ? Uda się żeby polówki były u mnie w Holadnii przed 25 czerwca ?
1. aniol_jojo/1szt/M/czarna
2. seban/2szt/M/czarna i biała
3. omen/1szt/m/Biała
4. Ewta/1szt/L/Biała
Mila, mam tylko taką rozmiarówkę jaką wrzuciłem na forum :( Skontaktuję się z firmą, może dadzą mi jakieś dokładniejsze informacje.
Omen, w zależności od ilości wpłat. Jeśli uzbiera się jakaś większa ilość (15/20szt) do 10 czerwca to będzie podział na dwie tury tak jak to było w przypadku polarów. Sama produkcja to ok 4-5dni +24h wysyłka z firmy do mnie. Ja staram się wszystko wysyłać tego samego dnia lub następnego. Reszta zależy od Was :)
EDIT: dokładniejszych rozmiarów niestety nie mają ale zmierzyli mi koszulkę w rozmiarze M i wychodzi na to, że przy szerokości 42cm w talii jest 39cm.
Aniołku proszę skontaktuj się z nimi - zapytaj jaki rozmiar ma sobie zakupić Pani która ma w biuście 94 cm. Przepraszam że tak łopatologicznie, ale nikt nie rozumie jak pytam o szerokość od pachy do pachy:P
Mila, dogadałem się z firmą i podpowiedzieli mi że już przy samym zamówieniu zamiast wpisywać rozmiar zastrzegę że ma to być na jak wyżej napisałaś 94cm tak że na pewno dostaniesz na siebie rozmiar :) Oni też są elastyczni i starają się dostosować do naszych potrzeb.
Co do tego łopatologicznego... zawsze najlepiej mówić wprost :)
Osobom, którym jeszcze nie wysłałem danych do przelewu zrobię to po powrocie z pracy bo bez swoich notatek nie pamiętam kto już ma a kto jeszcze ma dostać.
d z i ę k u j ę ę ę !!!