Eeeeeeeeeeeeee tam nie wazne!! Ja chyba tez zrobie to z moja 164... za mlody jestem zeby sie tak zadluzyc....po za tym jestem raczej z tych co szybko sie przemieszczaja wiec... te 211 koni mechanicznycmoze to...hmmmm :twisted:
Printable View
Eeeeeeeeeeeeee tam nie wazne!! Ja chyba tez zrobie to z moja 164... za mlody jestem zeby sie tak zadluzyc....po za tym jestem raczej z tych co szybko sie przemieszczaja wiec... te 211 koni mechanicznycmoze to...hmmmm :twisted:
To mnie pocieszyłeś, bo czuję się trochę podle. Decyzja była słuszna, ale czuję się średnio.
no wlasnie zauwazylem na forum zie juz nie masz 166 - spotykamy sie aby pogadac :) jeszcze cie nmowimy na jakies cacuszko :)
To gdzie sie spotykamy?? moze turawa?? jak bedzie ladna pogoda to jakis grill? No i nie zapomniej zabrac ze soba calych rodzin!!!
A Wisiolowi pasuje niedziela,a co do godziny to on sie dostosuje ;)
trawa tam gdzie kiedys?
Tam gdzie kiedys :D tylko napisz reszcie gdzie to jest,bo nei wszyscy wiedza o jakie miejsce chodzi ;)
Ja np. nie mam pojęcia o które miejsce chodzi :P podajcie dokładnie gdzie i o której godzinie.
o ktorej sie umawiamy o 16:30 w turawie?
ozzy spotkamy sie na ropako na oleskiej i stamtad pojedziemy razem
Shit, żona powiedziała mi dzisiaj, że w niedzielę dziadek na urodziny, na 15:00 jadę do Dobrzenia Wielkiego, shit. Remek, jakbyś mógł, wyślij mi na komórkę smsa (nr: 69xxxxxxx) gdzie będziecie w Turawie, może się urwę.
Dla chłopaków z opola. Godz. 16 na stacji paliw ROPAKO. Z tamtąd już jedziemy razem