wiecie za taka kase można ją kupic i doprowadzić do orginalnego stanu na glebie i ładnych felgach :)
Printable View
wiecie za taka kase można ją kupic i doprowadzić do orginalnego stanu na glebie i ładnych felgach :)
W tle rozpoznaje fordon, oś. nad wisłą-z tych okolic samochodu po takim tuningu nawet z zamiarem doprowadzenia do stanu fabrycznego za nic bym nie kupił, mieszkałem w tamtych okolicach i wiem co chłopaki wyprawiają tymi autami...
Niema co ukrywac.Gosciu ma talent do zepsucia wierzchniego okrycia autka.Wewnatrz zreszta tez nie lepiej.Jak zobaczylem to dziwactwo bo Alfunia tego nie nazwe to mi rece opadly i plakac mi sie zachcialo.Oszczedze dalszych slow komentarzy i obiecajmy sobie chlopaki ze nie zrobimy czegos takiego naszym perelkom.
A co powiecie na TO Serce sie kraja, jak można tak zniszczyć taki rzadki samochód...
witam
rożnie mowią o 155 , że to auto uniwersalne , trochę Alfy ,trochę Tempry trochę Dedry , ale nie przypuszczałem , że spojlery z Calibry też mogą do niej pasować :shock: . I ten element maszyny rolniczej z tyłu . Może to nie 155 tylko składak ciągnika i Calibry właśnie , ktore z dużą prędkością (światła chyba ) spotkały się w sobotnią noc nieopodal tzw. dyskoteki :|?: i pozostały w trwałym związku ?
niesamowite co można zrobić z fajnym autkiem
pozdrawiam
cena jak najbardziej adekwatna
ozzy ale mowisz o cenie aktualnej a nie kup teraz? :)
:mrgreen:Cytat:
Napisał OO__V__OO
Zazwyczaj jesli widze taki tjun to za kierownica siedzi mlody lebek...a taki mlody to przewaznie paluje ile wlezie i zamiast zmienic olej woli sobie nełonka kupic, wiec ja bym nie zwracal uwagi na ten samochod.
Paskudztwo :!: Ale jak widac-komus sie musialo podobac :lol:
Ale tekst "samochód bardzo ładnie stuningowany" mnie rozp... :mrgreen:
Brzydactwo :(((