Tak czy siak dales sie naciagnac bo zwykla miedziana trzyma elegancko a 9,50 zl w kieszeni 8)Cytat:
Napisał adamek
Printable View
Tak czy siak dales sie naciagnac bo zwykla miedziana trzyma elegancko a 9,50 zl w kieszeni 8)Cytat:
Napisał adamek
ja dasłem 70 groszy i tez super trzyma, gdzie zes wyrwał za 50 :mrgreen:
Alfista,
Po znizkach w Gordonie :lol: :lol:
http://www.gordon.com.pl/
Ceny maja sporo nizsze od Inter carsu , Inter Partsu czy Auto Landu
Cytat:
Napisał smuz
witam
Taki jest plan , żeby od razu wymienić sprzęgło , choć jeszcze nie ślizga i 20-30 tys. jeszcze by objechało na pewno , ale fakt po co dwa razy rozbierać poł auta . sprzęgło znalazłem najtańsze valeo do 2.5 za 560 PLN , jesli masz namiary na nowe tańsze to chętnie skorzystam , pisz na prrvjak zrobie to się odezwę .
pozdrawiam
Faktycznie kropla oleju zawsze wisi na korku. Co do wycieku ze skrzyni to gdzieś wysoko ten wyciek, pewnie na łączenu, trudno zlokalizować. Widocznie uszczelniacz na sprzęgle puszcza.Jeszcze pytanie: jak wygląda ta klapka od 5 biegu?Czy jest widoczna jak podniosę maskę?
Cytat:
Napisał kubacik
To jednak nie mam tanszego bo do 3,0 mialem podobna cene
Zycze powodzenia i czekam na wiesci
Po 130 tyś wycieki ; zaślepki wałków balansowych, uszczelka prowadnicy miarki oleju.
Żeby wymienić zaślepki wałków należy demontować skrzynie biegów . :P
To nie jest klapka, tylko pokrywa, coś w rodzaju podłużnej miski, przykręcona kilkoma śrubami - znajduje się na samym końcu skrzyni (lewa strona samochodu).Cytat:
Napisał tomkap
Najlepiej ją zobaczysz od spodu samochodu - z góry raczej nie widać. :mrgreen: