hm.... to ja chyba będę dalej obserwował to pęknięcie z nadzieją że się nie powiększy :roll:
Printable View
hm.... to ja chyba będę dalej obserwował to pęknięcie z nadzieją że się nie powiększy :roll:
no to uwazaj bo mi tez pekla tyle ze na samym srodku na dole i pnie sie w gore :evil:
mi pekla po wizycie w myjni (bezdotyowej) roznica temperatur spowodowala pekiecie ktore do nia dzisiejszego powieksa sie. taki mij pech w poprzednim samochodzie tez mi pekla. w opolu biora za nowa szybe z robocizna 370zl takze w tym miesiacu napewno wymieniam
Kiedyś kleiłem w innej marce samochodu (rysa dł. ok 1 cm oraz pęcherz wielkości 10-groszówki) i byłem zadowolony. Naprawa nie była droga, a potem jeździłem parę lat i nic się nie działo.
ja płaciłem za sklejenie 50-70zł jakoś. z przednią szybą nie ma żartów, nigdy nie wiadomo. a nowa szybę kupisz a pare dni później (tfu tfu tfu) znów kamyka złapiesz, wiec myśle że nie warto
Ja mam odprysk na samym środku szyby wielkości 2mm, został zaklejony i wypełniony. Jeżdżę już z tym 4 lata, ostatnio wracając z Krakowa dostałem kamieniem w miejsce obok. Tamta dziurka nie powiększyła się, natomiast widzę jak z tej nowej idzie pęknięcie w stronę tamtej. Tak więc moja opinia szyba przetrzyma jedno pęknięcie ale drugie może być już tym ostatnim.
Czyli jednak mozna kleic i wszystko bedzie ok.Wychodzi z tego ze zawsze beda plusy i minusy.
Spróbować napewno warto.
uważaj z przyklejaniem gps`u .. ;)Cytat:
Napisał Lukasz A.
A moja przednia szyba jest dla odmiany k.....wsko porysowana od wycieraczek.... nie wiem, poprzedni właściciel makaroniarz chyba sypał na nią piasek i włączał wycieraczki.. . :(