Ale Ty męczysz się sam i ten uśmiech może długo poczekac , pisz jak masz jakiś problem znam ten silnik jak własną kieszeń i chętnie podpowiem w razie problemu
Printable View
Ale Ty męczysz się sam i ten uśmiech może długo poczekac , pisz jak masz jakiś problem znam ten silnik jak własną kieszeń i chętnie podpowiem w razie problemu
Andrew spoko jak coś to się zgłoszę :D ,Cytat:
Napisał 75andrew155
ale wyobraź Sobie tę radochę: sam wszystko złożyłem...
i nie zapłaciłem temu .... elektrykowi
To jest Bezcenne... :mrgreen:
No jak samochód prawie sam odjeżdza to po takiej naprawie należy się tylko kop w dupę :mrgreen:
ale o co chodzi? :P
pawel musze to twoje cacko zobaczyc a najlepiej przejechac :mrgreen:
75andrew155: Mój znajomy chce jechać po tą alfę. W jakim stanie to było mechanicznie?? Zak zawieszenie, amory i ogólnie buda??
Pewnie wszystko co jest związane z silnikiem , przeniesieniem napędu i całym zawieszeniem jest wymontowane z tego samochodu. Sama karoserja jest do lekkiej poprawki tak szczeże wszystko co miało wartośc i całe przyjemnośc tego samochodu zostało mu zabrane . Ja bym go nie kupił
Pewnie wyjęli sam silnik. Po co mieli by cały napęd wyciągać?? Poza tym TS ma prawie 150 KM i też swoje jedzie. Można wiedzieć ile za nią wziąłeś??
Zawieszenie , układ napędowy jest inny niż w T.S jak byś jeżdził 1.8 Turbo to wiedziałbyś jaka jest różnica
Dzięki za odpowiedz w temacie i na temat... Super.... Podaj mi chodz jedną różnicę między układem przeniesienia napędu i zawieszeniem w TS a w turbo?? Poza przełożeniem głównym??