sprawdz paramet odometr at last programin jeszcze i na pierwszej stronie ecu data programing (czy jakos tak)
Printable View
Niewielkie różnice są normalne,
Ja też mam jakieś niewielkie różnice, nie pamiętam teraz dokładnie ile ale przebieg oryginalny :)
pomyłka
czy ten przebieg jest oryginalny?
Załącznik 28084
tylko że na liczniku ma 63311km a auto wygląda naprawdę bardzo ładnie + 1 właściciel i mówi że używał autko tylko do spotkań w firmie, teraz niewiem czy gość kłamie, czy komputer głupoty pokazuje a może da się też i to zaprogramować lub twoja teoria się nie sprawdza
---------- Post added at 04:40 ---------- Previous post was at 04:36 ----------
mój kolega miał passata b4 z przebiegiem 650000km i w aucie wszystko latało a w tej alfie nigdzie niema luzu
Jedno jest pewne ... Nikt by nie programowal hodometru w gore... Poza tym jest to ciezkie do zrobienia z tego co wiem i dlatego jak kreca to sam licznik... Mozliwe ze komputer jest uszkodzony, mozliwe ze pochodzio z innego auta. Ciezko powiedziec. Ale w 60 tys w 11 lat ciezko uwierzyc. Jednak nie ma co zachodzic w glowe... Wazniejszy od przebiegu jeststan auta i jesli on jest w porzadku to nie ma sie co zastanawiac. Pozdrawiam.
na pierwszej stronie masz jeszcze parametr data programcji ecu porównaj go z rocznikiem samochodu.
Co do wartości na liczniku i w ECU mogą się one nieznacznie różnić... Jeśli stan autka jest odpowiedni to przebieg może być realny ;)