a zwrot zgodnie z prawem ?????
Printable View
Felgi znalazłem na licytacji ale kupiłem je poza serwisem aukcyjnym.
Nic mi do tego czy ktoś płaci prowizje czy nie skoro odbieram za pobraniem, oglądam przy kurierze i wówczas decyduje czy kupuje czy nie.
Jakbym się uparł to zapewne mógłbym zwrócić bo facet chyba jest w porządku tylko szkoda trochę bo wzór bardzo ładny a i firma z tego co czytałem zacna.
Może jednak dystanse lub w ostateczności sprzedam ze stratą co nie zmienia faktu, że choć chwilowo to jednak wciąż latam na zimówkach
dołóż trochę do dystansów i dłuższych śrub.
jeśli kupiłeś 17 to na pewno nie są oryginały AR Q2, te występowały tylko w rozmiarze 18 cali..
niestety zacisk hamulcowy marki brembo w GT 3.2v6 jest dużo większy niż w JTSie czy JTDeku..
niestety nie ma takiej opcji aby te felgi podeszły do tego auta nawet z dystansami - sprawdzone organoleptycznie
ale może się komuś takie info przydać więc:
Etabeta TETTSUT 7jx17 et 30 5x98 nie pasują do GT V6 !!!
Czy w swoich GT 3,2 używacie tylko i wyłacznie oryginałów czy też stosujecie róznego rodzaju ciekawe jakościowo, wytrzymałościowo i wizualnie zamienniki ? Przede wszystkim interesuje mnie rozmiar 17 cali.
Ceny nowych oryginalnych w ASO to jednak zbyt drogo dla mnie...
rownie dobrze mozesz poszukac jakichs felg z rozstawem 5X100 i zalozyc na plywakach ja tak mam i jest ok a wybor troche wiekszy
To jak gość ma inne felgi to zapytaj czy możesz wymienić...
A w rozstawie 5x100 rzeczywiście jest wybór i na pływakach można sobie pomodzić tak jak maciekk mówił
tak tak montujcie sobie 5x100 na śrubach pływających a potem co rok zmieniajcie piasty..
powodzenia..
myślicie, że 2 mm to tak łatwo zniwelować..
dokręć kilka razy dobrze koła, a sam zobaczysz co się będzie działo..
kola dokreca sie cale 2 razy w roku wiec sorry ale nie chce mi sie w to wierzyc co piszecie...tymbardziej ze tak jak pisze zonkil90 ja tez nie slyszalem narzekania na plywaki