a jak ktoś nie ma poduszki :wink:
Printable View
a jak ktoś nie ma poduszki :wink:
A jak objawia sie blad poduchy? Bo jak jade wieczoremto lciutko sie swieci oduszka, wydaje mi sie ze moze folia sie walnieta i lekko przebija swiatlo, co o tym myslicie, lekko tlyko widac to podsiwetlenie. Mam tez pytanie czy ktos z was zmienial kolor tacz zegarow? Bo ja zmienialem i wiadomo trzeba wyciagnac wskazowki i mam teraz problem zeby dobrze wskazywaly wskazowki po zamontowaniu, jadna albo za wysoko wchodzi druga z nisko... Prosze pomocy!!
To nie ma problemu może kręcić kluczykiem ile się da :mrgreen:Cytat:
Napisał alfasound_mania
Zapala się czerwona ikonka siedzącego człenia z kółkiem przed sobą :DDDCytat:
Napisał dareme89
a ile kosztuje ten reset zeby zgasić kontrolke?
tyle ile podpięcie po kompa, czyli średnio 50-60 pln.Cytat:
Napisał daroo
witam kolegow poraz ktorys niedawno gadalem z gosciem ktory mial podobny problem z tymi poduszkami ale w VW i powiedzial mi ze on go usunol w taki sposob ze wlozyl kluczyk przekrecil zapalily sie kontrolki (nie odpalal) wylonczyl potem wciosnol i trzymal przycisk od Kilometrow i przekrecil problem zniknol moze w AR tez to dziala ????
działa, tylko w AR jeszcze trzeba splunąć 3 razy przez lewe ramię.Cytat:
Napisał Gopcio
Witam!
Mam podobny problem, w mojej nowej 145 już w dniu kupna paliły się tylko lampki po prawej stronie i jest to trochę drażniące po miesiącu czasu. Rozumiem że wymiana na nowe odbywa się w taki sam sposób jak pierwsza odpowiedź w tym wątku? Dodam że kontrolka poduchy też mi się pali od pierwszego dnia jak mam swoją AR, ale mi to nie przeszkadza... jeszcze ;) Ostatnio gdzieś widziałem foto poradnik jak to zrobić, tylko wtedy jeszcze tak mi to nie przeszkadzało. Jakby ktoś miał to proszę o pokazanie. Z góry dzięki pozdrawiam.
Na twoim miejscu sprawdziłbym tą poduszkę, bo może to być coś poważniejszego niż tylko błąd po przekręceniu kluczyka.Cytat:
Napisał Masterpolo
No mam nadzieję, że nie. W kwietniu robię przegląd i udam się do stacji Fiata, mam ją 50 m od domu. Czy wiesz może czy oni dadzą rade podpiąć się pod 145? I ten błąd usunąć? PozdrawiamCytat:
Napisał Lesio