-
dokładnie :) będziesz miał zadbaną jak sobie zadbasz :) pozostaje tylko szukać jak najmniej zaniedbanej na ogłoszeniach a reszta tak jak GRZESIUŻAR napisał chociaż ja osobiście na blachy nie narzekam zero rdzy a mam 92' i nic nie było z nimi robione
-
ojjj....:) z rok temu na alegro stała jeda alfa romeo 155...::)))czewrona (może bordowa bo już nie pamietam dokładnie) i bardzo była zadbana....facet chciał za nią z poczatku chyba 10 tys. i bodajże była z 1997 r...:)
-
tak zgadza się była taka Alfa ale gdzieś tutaj na forum koledzy pisali że wcale taka idealna to nie była bo kiedyś ktoś jej w tyłek wjechał :) z Kraśnika była jeśli dobrze pamiętam ale nie zniechęcaj się :)
-
Powiem tak - jak będziesz szukał auta to nie nastawiaj się na ideał i okazję - takich nie ma. Weź w dłoń kalkulator i licz ile będziesz musiał włożyć w konkretną sztukę, czasem lepiej kupić względnie gorsze auto za 2k zł niż pseudo zadbane za 4k zł bo jedno i drugie będzie wymagało takiego samego wkładu. Musisz obejrzeć kilka jeśli nie masz sprecyzowanego wyboru i policzyć która będzie najlepszym wyborem.
-
albo na forum poszukać od naszych kolegów. co niektóre na prawdę są w bdb stanie :)
-
Tylko takich nikt się nie pozbywa hehe:)
-
Dobre 16V też daje radę ;) Moja ma nalatane 240 tys. (a ile naprawdę o nikt nie wie) i silnik nie sprawia żadnych problemów.
do tej pory wymieniałem tylko osprzęt, czyli:
- pompa wspomagania
- rozrusznik
- chłodnica
- termostat
- zawór nagrzewnicy
- wysprzęglik
Reszty nie pamiętam ale silnik naprawdę sprawuje się idealnie.
Zwracaj uwagę przede wszystkim na rdzę, jak jej nie będzie a mechanicznie wszystko będzie OK, to śmiało bierz.
-
jakby co tez słuze pomoca, tez elbląg takze tylko pisac lub dzwonic 782494138...tez własciciel 155
-
-