Witam
Ja i moja BELLA bedziemy pod Zamkiem :) jak mozna przepuscic okazje do pospotowania :P hehe
pozdrawiam
Printable View
Witam
Ja i moja BELLA bedziemy pod Zamkiem :) jak mozna przepuscic okazje do pospotowania :P hehe
pozdrawiam
Mam tez propozycje na zaprojektowanie jakiegos zaproszenia i kazdy moze wydrukowac sobie i powrzucac innym za wycieraczki. To zawsze dziala :)
pozdrawiam jeszcze raz :)
a w kazimierzu gdzie sie spotkamy? bo jak znam zycie to nie bedzie gdzie zaparkowac tyle narodu przyjedzie. ja na 99% przyjade tylko nie wiem czy najpierw lublin pod zamek czy odrazu kazimierz.chyba ze bedzie polmetra sniegu i siarczysty mroz to raczej zostaje w domciu :mrgreen:
hahah widze że zadziałała interwencja w liste uzytkowników.Jestem za jakąs organizacją zaproszeń.Ja dowiem się co i jak z pozwoleniem w kaziku.Zwerbuję tez moze kilka osób osd siebie z miasta i z forum alfa-lancia.Kazik raczej na rynku tzeba bo innego miejsca raczej niema.Inne miejsca sa płatne;/;/
Na wjazd na rynek trzeba mieć pisemną zgode z urzedu miejskiego. Juz byłem kiedys na zlocie na którym nikt o tym nie pomyślal i był maly problemik.
ok postaram sie o takie zezwolenie.Mam nadzieje że nie bedzie płatne.
edit:
właśnie dowiedziałem sie że to będzie kosztowało nie mało kasy ale w grę wchodzi negocjacja.Dowiem się co i jak i dam znać.Ale koleszka mowił że kiedyś chcieli 3500zł po negocjacji skonczyło się na 500 ale 500 to itak nie mało bo niewiadomo ile osób się zjawi.Jak narazie bede się dowiadywał.W pzypadku zawysokich kosztów tzeba bedzie rozejzeć się za jakimś parkingiem wyjdzie taniej, wydaje mi sie że dobry był by ten na wjezdzie od puław po prawej przed CPN'em.Ale wszystko wyjdzie w praniu.
Jest ratunek:)
jest kawalek wolnego placu jak sie jedzie na przeprawe promowa Kazimierz - Janowiec:) za duzo tam miejsca nie ma ale zawsze mozna sie wcisnac :) hehe zamiast placic tym sepom :) swoja droga jakby kazdy mial im zostawic 3,5tys za chwile pobytu na rynku to zamiast Kazimierza bylby Dubaj :) hehe
Pozdrawiam
A gdzie ten wolny plac dokładnie??Bo mi się nic darmowego nie kojarzy :D
siema ja postaram sie przyjechac dzieki qdlacz za informacje napiszcie dokladnie gdzie sie spotykamy bo bedziemy sie potem szukac po kaziku i o ktorej pozdro
to tak:
1.30ty godz np:14sta w kazimierzu-a ci co z lublina to spotkacie sie na placu o godz?
2.godz 14sta w kazimierzu (co do miejsca to jeszcze do ustalenia)
3.te zaproszenia to dobry pomysl
4.werbujcie kogo sie da
5.jak sie spotkamy zrobimy grupowe zdjecie
6.pomysly dajcie co jeszcze
7.moze grill