panowie spokojnie
w piątek zabieram do mechanika to wieczorkiem zdam relacje co i jak
Printable View
panowie spokojnie
w piątek zabieram do mechanika to wieczorkiem zdam relacje co i jak
Znaczek, plastiki zuzywaja się z upływem lat, a nie kilometrów. Tak mnie ten egzemplarz zainteresował, że się w piątek wybiore zobaczyc go z bliska.
Witajcie
oglądałem tą Alfe
komputer nie pokazał zadnych błędów
srodek wygląda ładnie zadbany tak ze mysle ze jest mozliwy przebieg 88000 km
klimatyzacja sprawna
a teraz bolączki:
niestety zawieszenie z przodu jest wytłuczone
uszkodzone są zamki w dzwiach ktoś się włamywał
2 przednie opony nadają sie do wymiany
felgi w nie najlepszym stanie (lakier schodzi) widac ze miały stycznosc z naszymi drogami
tutaj zdiecia uszkodzen + silnik Załącznik 29050Załącznik 29051Załącznik 29052Załącznik 29053Załącznik 29054Załącznik 29055
A sprawdzałeś przebieg w kompie?
sprawdzony niby sie zgadza
A to Ci niespodzianaka. Byłem tam w piątek, ale było zamknięte, widziałem tylko że jeszcze srebrna 156 stoi.
Ja przez 17 miesięcy Alfą zrobiłem 10tys km.... motocyklem robię w sezon ok 5 tys km. Rowerem ok. 2 tys km. Tylko, że ja mam wielu kolegów, którzy mnie wożą tu i tam, bo za kołnierz to nie wylewam :D :D Mumin to znaczy, że sprzedana ??
O tą V - kę.
Beszczelność ludzi nie zna granic"bezwypadkowy" - wygląda, jakby ktoś nim po kartofle jeździł do remizy - poobijany z każdej strony. Na błotniku to nie jest otarcie tylko wyraźnie prostowana blacha. Zderzak ryśnięty, drzwi.Co do przebiegu - ciekawi mnie, co by powiedział odometr.Owszem nie zmienia to faktu, że auto jest piękne jak za tę cenę, silnik, felgi, na szczęście jeszcze nie zatruty LPG, ale to co wyprawiają handlowcy przekracza ludzkie pojęcie...Maska krzywo leży, widać na 5 zdjęciu które wrzucił donbzykCzemu się dziwić, skoro mogły być wymieniane przy okazji dzwona w przód?