-
ogólnie ciezko znaleśc felgi w chromie z rozstawem 5x108 lub ostatecznie 5x110, a te nie sa złe i mi tam sie podobaja, tyle ze boje sie o to ze jednak cos moze przycierac, bo roznice w otworze centralnym mozna skorygowac pierscieniem centrujacym bo alfa z tego co pamietam ma 58.1 a te felgi 60.1 lub 60.8mm
-
Ach, dumamy nad ET, a Ty masz zwykłe zaciski, nie brembo. No chyba że zmieniałeś.
-
jo widzioł ino 156 na 19"
kajś foty beły kiedyś na forumie z jednego grilla co beła ta 156 na 19"
-
Na allegro stała 159 na 21 calowych felgach ( nawet sobie fotki na kompa skopiowałem :D ). Wyglada kosmicznie - ślicznie. ale koleś chciał z dopłatą za fele 13 tys bodajże!! Cuma_borek jesteś hardcorem :D jak juz założysz aluski to obowiązkowo pochwal się fotką. Ogólnie bardzo mi się podobaja duże kółeczka w autach i ta 166 z góry super wygląda. Życzę udanych zakupów.
-
rozumiem ze zawias tez obniżasz? bo bedzie autko wgladalo jak wóz drabiniasty:)
-
zawias jest juz obnizony przód 35mm tyl 45mm na czerwonych eibachach, zaciski mam seryjne ale brembo juz polakierowane i czekaja na zalozenia, co do mojej felgi ktora mam obecnie to ET jest 35 wiec nie wiem czy jak dam 19" na et40 nie bedzie tarło nic ale chce wezsze opony, bo mam teraz 8,5 cala felgi i 245/40/18 a kupic chce 8cali feloge i zalozyc 235/35/19
-
Cytat:
Napisał
sonic64
Jak dla mnie to ani praktyczne, ani ladne, powiedzialbym, ze wyglada ten samochod jak potworek;)
-
wiec sprawdzałem według kalkulatora Et i te felgi co planuje kupic wejda głebiej w nadwozie o 1mm od strony wewnetrznej a od rantu o 11mm co szczerze mowiac mnie cieszy bo bede mogl spokojnie zalozyc 235/35/19 bez ocierania a jezeli bedzie cos sie dzialo to zawsze mozna dorobic jakis dystans i odsunac felge o kilka milimetrow, co w przypadku zaciskow brembo bedzie raczej konieczne ale to juz w praktyce sie okaze
-
1 załącznik(i)
zrobilem sobie taka mala wizualizacje no i zachwycony to nie jestem szczerze ale sami ocencie, coprawda moja bella jest czarna i nie ma pakietu ale chodzilo mi głownie o bryłe nadwozia
-
Ten wzór coś nie bardzo pasuje, poza tym małe te felgi się wydają :D