lejek ta pepsi była pyszna gorzej z ta wiskey :d
Printable View
lejek ta pepsi była pyszna gorzej z ta wiskey :d
uuu widze grubsza impreza się szykuje. jeśli wypali moja druga praca to chętnie odłoże na ten zlocik :)
:D Napewno bedzie fajowo, beda na pewno nowe niespodzianki 8) itd,mysle ze mozna liczyc na zaprzyjazniony klub z Poludnia.Koszta na pewno nie beda sie duzo roznily od zeszlorocznych,tylko ze bedzie jedno ale,nie bedziemy rozliczac sie na drobne,tzn.ze ktos tylko na 2 dni czy na 3,za duzy balagan w kasie,a koszt ogolnie nie wielki .Pozdrawiam i zapraszamy!!! :DCytat:
Napisał Paweł156
Witam was wszystkich serdecznie
Ja tam się piszę na taką imprezę
możliwe że nie będę sam, także jestem za
czekam na szczegóły
Pozdrawiam :)
Andrzej
no to chyba Andrzej razem śmigniemy. naszym tempem to z 2h jazdy będzie ;) ;) ;)
przyjechał bym z iwonką ale 24 nad innym morzem mamy już kwatery.....:)
Witam wszystkich niezła impreza się szykuje nawet nie tak daleko i na pewno bym była, gdyby nie chole.... wesele 24 maja!!! Jak pech to pech szkoda :((( pozdrawiam
Ja bym się pisał tylko jeszcze niewiem jak to będzie z nową pracą-czy nie będzie służby itp :| no i jak ktoś może napiszcie jakie byly koszty rok temu tak w kwesti ile mam mniej wiecej odłożyć.
Pozdrawiam
z tego co pamietam,to nocleg 35zł za dobe.i w zasadzie tyle.oczywiscie jedzenie za swoj koszt,chociaz pomorzanie zaoferowali obiad w prezencie i grilla z soczkami kubus :mrgreen:
Ja się piszę na to na Bank (szwajcarski) oczywiście.