-
dobra ....Marcin to będziesz rukował te ulotki ?? jakąs większą ilosc może ??... bo jak tak to odebrał bym od cIEBIE PARE SZTUCZEK HEE BO JA NIESTETY ALE NIEMAM DRUKARKI... :P
a ja tak samo nawet jak jeżdze ciężarówką to widze kupe alf to pod media czy gdzie na łukasinskiego ;p... napszykład ładna gt chyab wsumie jedyna taka w szcecinie ...
a szczerze powiedziawszy to przydało by się nam więcej klubowiczów....nawet dla tego ze tak jakl już wczesniej wspomniałem będzie cos sie szykowało i to napewno grubego hehhe :mrgreen:
Pozdrawiam
-
Bede rozmawiał na ten temat z kuzyniakiem on pracuje w drukarni jako grafik i obsługa maszyny drukującej, może uda sie coś załatwić po kosztach a jak nie wypali i zawołają sporą kasę to trzeba bedzie kupić więcej papieru wizytówkowego i poszaleć na moim HP-ku, jestem dobrej myśli :D
-
nio troszku ulotek Marcin mi druknął więc trza będzie działac co nieco...
tylko ta pogoda o kant tyłka ją rozbic....
będe musiał jakos upolowac tą Brere i GT heheh trza nazbierac ciutke egzemplarzy aby na nastepnym zlociku widac było siłe włoszek :D
-
Tak jak mówiliśmy na spociku, zrobiłem ulotki kolorowe, tyle że dodałem na nich jeszcze nick. Więc teraz jak ktoś chce żebym mu zrobił taką "personalizowaną" ulotkę z jego nickiem, to niech da znać to mu raz dwa zrobię i prześlę na maila to będzie sobie mógł druknąć.
Tak to wygląda w moim wypadku:
http://img179.imageshack.us/img179/6...leznia2rf4.jpg
-
Rosik dawaj do mnie cos takiego.Ja niedlugo wracam do kraju i bede troche jezdzil to zajme sie ta sprawa.Powerbuje sie ludzi :wink: tu masz mojego maila lukas1551@wp.pl.Dzieki
-
Lukasz poszło. Jakby nie doszło to daj znać na PW :)
-
Rosik , piekne te ulotki zrobiles :D !! teraz napewno bedzie nas wiecej ! AR POWER
-
Rosik - jeśli Twoja ulotka trafi za moją wycieraczkę - bez podpowiedzi - stawiam Ci piwo - a jeśli nie lubisz to sok marchwiowy świeżo wyciskany :mrgreen: Ulotki są ok, ciekawe jak na nie reagują 'pozwani'? Masz jakieś odzewy? Pozdr. 8)
-
ja wczoraj pomykałem sobie po parkingu u nas na basenie i natrafiłem na 166 i 155 to wsadziłem oczywiscie za wycieraczke ulotki noi na 146 klubowicza Marcina hehe... kolega jeszce wczesniej przedemną widział 156 po FL ale niestety nie wzioł ulotek i nie pozostawił info po sobie :? wię trza zawsze przy sobie je nosic :P
nawet do koscioła hehehh :mrgreen:
-
Rosik - również poproszę o taką personalizowaną ulotkę :D