jak nie masz przyrzadu do wkrecania tłoczków (lub cos podobnego) to będziesz miał problem. No chyba że tłoczki leciutko sie kręca to jakos sobie poradzisz ale raczej wątpie w to
Printable View
jak nie masz przyrzadu do wkrecania tłoczków (lub cos podobnego) to będziesz miał problem. No chyba że tłoczki leciutko sie kręca to jakos sobie poradzisz ale raczej wątpie w to
Jakie macie opinie o klockach Textar. Ja myślę na tył Tarcze Mikoda, klocki TEXTAR.
Ewentualnie taki zestaw http://allegro.pl/tarcze-trw-klocki-...105281773.html dobry cenowo.
Tak poszukałem to TEXTAR jest w cenie TRW praktycznie. Ktoś tu chandluje na forum takim towarem, ale nie pamiętam kto.
Chętnie przyjmę na priv oferte na tylne hamulce :)
do wkrecenia tłoczka bez przyrzadu bedziesz potrzebowal scisku stolarkiego i klucza od "kątówki". Ściskasz i wkrecasz w prawa strone i tloczek sie chowa. Czas wymiany to max 1 h no chyba ze bedziesz pifkowal sobie to troche dluzej :):):) JA mam u siebie TRW i jest ok. Ja za klocki dalem 100pln.
ja teraz mam ate i zero minusow
Ja śmigam na tyle na Boschu i dają rade. Z początku lekko popiskiwały, ale teraz malinowo hamują. Mało pyłu po nich zostaje.
U mnie tarcze TRW i klocki TRW i pylenie małe, hamowanie dobre:) Sam myślałem czy nie wziąść czegoś innego bo każdy TRW poleca ale akurat tutaj dobrym wyborem była ta firma.
A u mnie też siedziały TRW i szlag mnie trafiał z tym pyleniem. O ATE słyszałem ostatnio dużo pochlebnych opini więc przy kolejnej wymianie ATE