Poprzednim właścicielem tej Alfy była wypożyczalnia samochodów...
Printable View
Poprzednim właścicielem tej Alfy była wypożyczalnia samochodów...
Przestań już z tymi wywodami na temat aut "pewnych" itp. Już parędziesiąt sztuk 159-ek sprzedałem i wiem ile w stanie jest za auto klient zapłacić - marzenia o 60 tysiącach za 2008 rocznik możesz włożyć między bajki, chyba, że ktoś wyznaje zasadę "drogo = dobrze", albo auto ma 20 tysięcy km przebiegu. Napisałem tak jak jest, jeśli chcesz weryfikować stan sprzedawanych przeze mnie aut - zapraszam. Może znajdziesz jakieś miny i obsmarujesz mnie na forum. Jak na razie to poruszasz się w temacie, których jest Ci średnio znany, zarówno jeśli chodzi o ceny takich aut za granicą (z autentycznymi przebiegami, potwierdzonymi zarówno książką jak i wyciągami z serwisów), jak i ceny transakcyjne, za jakie takie samochody się nabywa. Nie dalej jak tydzień temu model z 2008 roku, 159 JTD 16V z jasną, skórzaną tapicerką, sprzedał się u mnie z przebiegiem 120 tysięcy km za 45 tysięcy. Forumowiczowi. Model zakupiony "ze zdjęć". W kolejce do przywiezienia czeka kolejnych 6 sztuk - najdroższa za 46 tysięcy i próżno w nich szukać śladów wypadków. Ale, jak już pisałem - ja u Turka nie kupuję to i ceny mam inne.
---------- Post added at 16:00 ---------- Previous post was at 15:57 ----------
To może jest zbyt ogólnie ujęte. Pod hasłem "wypożyczalnia samochodów" najczęściej kryje się leasing długoterminowy, w którym koszty serwisu są po stronie firmy leasingującej samochód. To obecnie jedno z najlepszych źródeł zakupu SPRAWDZONEGO samochodu - firmy sprzedające te auta muszą udzielić na nie gwarancji autentyczności przebiegu i stanu technicznego adekwatnego do przebiegu - wszelkie odstępstwa od normy są powodem do otrzymania od takiej firmy zwrotu kosztów poniesionych na naprawę.