pewnośći nigdy nie ma , ale juz sporo znajomych brało od nich i żaden nie narzekał :) u mnie w familii sa 3 auta i każde lata na motulu 6100+a, wlasnie od nich
Printable View
pewnośći nigdy nie ma , ale juz sporo znajomych brało od nich i żaden nie narzekał :) u mnie w familii sa 3 auta i każde lata na motulu 6100+a, wlasnie od nich
Bez rewelacji wystarczy sprawdzić na allegro np. wahacze TRW dolne widziałem za 305zł nawet + przesyłka.
Rozrząd za niecałe 300zł też można dostać i to dobry nie jakiś gniot.
Poza tym czy kupisz za 500zł TRW czy za 300zł i tak nie poznasz czy podróba czy oryginał.
Źle zrozumiałeś kolego chodziło o to że są spekulanci iż mówią że zdarzają się TRW które nie są TRW czyli podróba....Nie chodziło mi o to że można kupić wahacz typu kwak kwak Qap czy coś za 150zł i wiadomo pojeździsz rok.Tym samym nie wiem jak oni to sprawdzają a jak wpadniesz w zimę w mega dziurę to i wachacz z czołgu nie wytrzyma;p;p;pDo tego na wahaczach TRW są znaki wybite i napis TRW.Nie sądze aby ktoś robił podróby to nie golf że tam części schodzą jak ciepłe bułki.
Aaa to zwracam honor :) Co do polskich dziur to nawet tytanowy wahacz by nie wytrzymał :P
Też kupowałem u nich i wszystko oki - dorobili się też sklepu internetowego www.otosklep.com.pl i ceny też mają znośne a przez telefon jak coś jest drogie to można się dogadać. Polecam