Faktycznie, przeoczyłem otwór centrujący.. Przepraszam za wprowadzenie w błąd
Printable View
Faktycznie, przeoczyłem otwór centrujący.. Przepraszam za wprowadzenie w błąd
Felgi od golfa do Alfy ? :confused:
A co dalej ? Lusterka od malucha i zderzaki od trabanta ? :girl_wacko:
Eee nie przesadzaj, przecież to tylko stalówki z zimówkami
no ale od golfa ? świat się kończy :crazy_pilot:
Hehe tak akurat wypadło śmiesznie ;)
Właśnie myślałem o śrubach pływających,a otwór nie problem o1 mm powiększyć.Decyzja zapadła kupie fele od alfy i po problemie,tylko mało jest 14" bo takie mam opony nowe praktycznie,pozostały po golfie,coś sie znajdzie do zimy daleko.Dzięki za podpowiedzi.Pozdrowienia.
14" do 156 to nawet fabryka nie przewidziała chłopie
Miałem ten sam problem, po moim maluchu zostła mi komplet 12', ale wziąłem je na warsztat dowierciłem dodatkowy otwór troche je rozklepałem, zdjąłem zaciski, bo nie chciały się zmieścić i teraz śmigam jak ta lala. Teraz tylko muszę wymyślić sposób na zatrzymywanie.
Mumin - :sarcastic:
Mumin mocne! :D kolego jak ty chcesz tak na Alfie oszczedzać to kup sobie Fiata Uno wkońcu to też Włoch i ma charakter a silnik 1.4ie to pocisk. I nie żartuje bo jeździłem! I spokojnie będzie Cię stać na jego utrzymanie. Sprzedaj cały ten komplet do gólfa i kup sobie stalówki i opony 15tki i bedziesz miał na lata. A jak doplacisz to i niewiele droższe aluski kupisz na alledrogo. Tylko trochę chęci i zapału. Jak będziesz tak kombinował to kiedyś bokiem Ci to wyjdzie, a Bella sie wypnie na Ciebie :(