-
u mnie jest dokladnie jak kolega wyzej, klapy od kierunku nawiewu dzialaja, temp dziala, klima tez, tylko jest problem z regularna praca wentylatora;/ on pracowac pracuje ale tak jak by cos go rozlaczalo i zalaczalo, dmucha, nie dmucha, dmucha nie dmucha, wyglada to tak ze zadmucha, stanie, zadmucha stanie itd także powietrze leci prawie non stop ale jest to strasznie irytujace;/
---------- Post added at 12:24 ---------- Previous post was at 12:23 ----------
przekaźnik masz pod maską kolego na podszybiu:) nie pamietam ktory to bo robilem z ksiazka:) jesli masz ksiazke to masz wszystko opisane
-
A jak sprawdzałeś przekaźnik? Najlepiej go zamienić z jakimś podobnym na chwilę.
-
tak własnie robiłem jak piszesz, czytalem wlasnie o tym wczesniej i tak sprawdzalem:)
-
Masz może zdjęcie tego przekaźnika? U mnie raczej nie działa, czasmi tylko mu odbije i się włącza, ale jak zgaszę auto to znowu przestaje działać. Cholera wie o co chodzi!!!!!
-
jutro bede rozbieral podejrzewam calosc to strzele Ci fotki:)
-
Problem rozwiązany:D
Stopił się bezpiecznik 30A na podszybiu. Nie ten pierwszy po prawej stronie(stojąc przed maską) obok 60A jak wszyscy piszą tylko obok po lewej przy czerwonych kostkach, taki za kratkowaną maskownicą. Żeby było śmieszniej po wyjęciu czerwonej kostki wentylator przestał działać, czyli wniosek taki, że wszystko jest razem spięte. A wszyscy pisali że tylko ten pierwszy po prawej odpowiada za pracę wentylatora.