-
kurcze wydrukowałem sobie taka czarna tarcze i przyłożyłem tak tylko zeby miec obraz tego jak by to wyglądało z czarnym obrotkiem i nie podobało mi sie to do końca:)
A ty robka masz te srebrne obwódki?
Kiedys był zakup grupowy na obwódki do zegarów i głosników ale wtedy go przegapiłem. Może by go ponowić??
-
Ja trochę z innej beczki. Czy po wyjęciu da się wymienić podświetlenie , bo mi wysiadło. Czy ktoś wie jakie i ile jest tam żarówek. Pozdr
-
zasadniczo da sie wymienić zarówki: http://www.fanta-team.org/galeria.php?gid=117 ale koloru ze wzgledu na folie to raczej nie zmienisz.
jeżeli chodzi o samo wyjęcie to odkrecasz jedną śrubke która na górze mocuje ta tube w której jest zegar. Potem 3 kolejne (wie na górze jedna na dole). i obrotek jest do twojej dyspozycji odpinasz koste któa jest z tyłu i można go wyjąć. Widziałem ledy w takich gniazdach ostatnio w norauto ale podobno ledy sa gorsze od żarówek bo świecą punktowo i ogólny efekt jest słabszy.
-
Dzięki. Wszystko obejrzalem na linku i wydaje się proste. jestem na etapie gdy wysiadają żarówki. Muszę wymienić też podś regulacji temperatury, ale tam wymiana to z pół dnia. Pozdr
-
mozna wymienic kolor na inny bez problemu tyle ze ja kupilem komplet diod do mojego modelu wraz z adaptorami,sama wymiana jest latwa przy konsoli srodkowej musisz sie troche nakrecic srubek ale ogolnie nie ma problemu.
pozdrawiam :wink: