Niestety Sylwia nie mam ani jednej mapy.już nawet wkładałem z różnych gps-ów i nic.A Ty może masz oś?Oryginał podobno kosztuje ponad 8 stówek. ;//
Printable View
Niestety Sylwia nie mam ani jednej mapy.już nawet wkładałem z różnych gps-ów i nic.A Ty może masz oś?Oryginał podobno kosztuje ponad 8 stówek. ;//
spoko to wygląda :) ale ja i tak wole mieć porządne radyjko bo czysty dźwięk jest dla mnie ważniejszy. A navi mam w komórce i jak mi trzeba to włączam :)
No ale muszę przyznać że nieźle wygląda.
Tak mam niemiecka i polska. Navi uzywam dosc czesto, bedac np. w PL swietnie sie przydaje :) Original az tyle nie kosztuje. Nowa originalna mapa niemiec kosztuje w granicach 100€, Polska nie bedzie drozsza, nie wieze.Cytat:
Napisał kasbak
Musialbys posluchac mojego dzwieku, niejeden juz wywalil :shock:Cytat:
Napisał djnero
sorka nie rozumie - dźwięk w twojej belli jest tak dobry że już nie jedna osoba wyrzuciła swoje oryginalne radyjko i wstawiła inne (a piszesz że masz oryginał z navi) czy tak kiepski że natychmiast wywalili navi i wstawili jakieś inne?Cytat:
Napisał Sylwia
TO MOżE NIE WIESZ żE DO NAVI JEST MONTOWANY SYSTEM BOSSE.Cytat:
Napisał djnero
100 euro to już spoko, apowiedz gdzie kupiłaś?a może była by możliwość skopiowania, to zwrócę Ci połowę zaoryginał.na razie wystarczyła by mi polska.co ty na to?Cytat:
Napisał Sylwia
witam wszystkich,
właśnie skombinowałem sobie mapę Polski 2007/2008,
Rzeszów i okolice to dramat, brak dróg które istnieją conajmniej 5 lat,
Jadę za tydzień do Krakowa to sprawdzę nowe drogi koło dworca, oraz nowy kształt A4 (obwodnica Wojnicza)
mapka kosztowała mnie kilka minut ściągania i kilka minut wypalania,
no i zmarnowane 3 płytki zanim doczytałem wszystkie szczegóły dotyczące know-how.
i co jak mapa? ja właśnie dostałem płytke za 150 zł od gościa z allegro sprawdzałem to chodzi super,ma nawet wgranego polskiego lektora.jak sprawdze jaka dokładność to zapodam link.Cytat:
Napisał piluim
No właśnie, ja zamiast kupować i tak pirackie płytki na allegro ściągnąłem sobie z neta i zgrałem sam, również z polskim lektorem ale jak na razie okolice Rzeszowa jak już wspomniałem mnie nie satysfakcjonują, po powrocie z miasta Kraka dam znać.Cytat:
Napisał kasbak
Pozdrawiam