takie same sa:) wiec nie trzeba:)
Printable View
takie same sa:) wiec nie trzeba:)
Z tego co wiem to rozpórka do V6 jest inna niż do TS. Ale jeżeli ktoś z V6 chce kupić na własną odpowiedzialność taką do TSa to zapraszam :)
też mi się wydaje że jest inna
zalozylem do siebie 2.0 ts springi z v6 3.0 spidera i pasuja idealnie:) prawda jest taka ze duzo rzeczy pasuje do osprzetu tych silnikow wiec spokojnie pasuje..
Łukasz, a do 156 2.4 jtd bys nie załatwił dla mnie rozpóry z nierdzewki??
to że springi pasują to się zgadza ale to że nie były twardością dobrane do Twojego auta to już inna bajka co z tego że wymiarami pasuje coś skoro nie będzie działać tak jak należy :) ... poprawcie mnie jeśli się mylę :)
Maćku nie mam sprawy :) Początkiem przyszłego tygodnia ruszamy z dolotem u mnie i przy okazji podpytam jak najszybciej by się to dało zrobić :) (w sensie, żebyś do Tarnowa nie musiał kilka razy się fatygować).
A to nie jest tak, że do TS i do 3.0 V6 są te same sprężyny a dopiero do TB są inne ?
Czyli jaka jest rozpórka di 3.0?taka sama?
teraz mnie zabiłeś .... ale na logikę V6 jest cięższa niż Ts więc sprężyny nie mogą być te same bo do ts będą za twarde... ale nie dam sobie ręki uciąć :P
gdyby nie to, że do Tarnowa mam milion kilometrów i że Gtv-ka jest w proszku to bym podjechał na przymiarkę bo już od dawna rozglądam się za rozpórką ... :( serio nie ma nikogo z V0-ką z okolic TARNOWA ??