zdjecie żaróweczki jest w linku, który podawał JFC
Printable View
zdjecie żaróweczki jest w linku, który podawał JFC
Ok, to mam foty. Jak tylko będę miał trochę czasu to kupię. Ile sztuk potrzebujesz? Ale jak znajdę chwilkę, bo 2 tygodnie temu urodził mi się synek i absorbuje bardzo dużo czasu:)
Potrzebowałbym komplet czyli trzy sztuki. Z góry wielkie dzięki. A tak poza tym to moje gratulacje. O tym braku czasu wiem coś bo moja córcia ma w tej chwili 6,5 miesiąca i z każdym dniem trzeba poświęcać jej go coraz więcej.
Dzięki:) Nie ma problemu, ale dopiero w przyszłym tygodniu to załatwię, ponieważ teraz mam jeszcze sporo spraw do załatwienia. Jak kupię, to dam Ci znać.
Oki. Spoko nie ma pośpiechu, już jakiś czas tak jeżdżę więc wytrzymam jeszcze trochę:D
Kiedy kupicie zarowki napiszcie jakie maja oznaczenie, jakiej sa mocy i na jakie napiecie. Jestem ciekaw czy odpowiadaja oryginalnym. Ja niestety kupilem bez oprawek i o mocy nieco mniejszej niz w oryginale. Wyraznie widac, ze pokretla z wymienionymi zarowkami sa podswietlone mniej intensywnie niz pozostale.
Ok, nie ma problemu, może jeszcze dziś uda mi się podjechać, ale nie obiecuję
Witam. I jak tam udało się zakupić te żaróweczki?
Przepraszam kolego, ale w tym tygodniu organizujemy ekspozycje na dwóch dużych targach branżowych i nie miałem czasu na to, ale po weekendzie myślę będę mógł podjechać. Mi też się 2 przepaliły, więc będę szukał:)
Oki nie ma problemu poczekam cierpliwie.