Nie no teraz to na tym forum nic już mnie nie zdziwi. Zainteresowany tematem wchodzę i się zastanawiam co tam reanimujesz - 75, 33, 164, Alfette GTV, Gulietta T116 - a tutaj AR156 i to jeszcze z TS. Daj spokój.
Printable View
Nie no teraz to na tym forum nic już mnie nie zdziwi. Zainteresowany tematem wchodzę i się zastanawiam co tam reanimujesz - 75, 33, 164, Alfette GTV, Gulietta T116 - a tutaj AR156 i to jeszcze z TS. Daj spokój.
"Troszkę" żenujący temat. Nie masz na eksploatacje, nie masz samochodu. KAPITALIZM.
Zrozumiałby jakąś sytuacje życiową, choroba czy coś ale żebrać na dobro luksusowe????.........
hmm cóż, może mnie też koledzy wesprzecie? jestem biednym studentem, nie mam samochodu, zadowolę się nawet 147 po faceliftingu, oczywiście igła musi być. a tak na serio, to żenada totalna... jest takie powiedzenie, że jak ktoś ma na konia, to i na bat znajdzie. a jeśli na ten bat nie znajdzie, to niestety, na rowerku trzeba zasuwać, dla zdrowia lepiej:D
zbieram na rower http://www.ssc.pl/trek2011/GFC.html bo niestety dla zdrowia na rowerku trzeba zasuwać :P pomóżcie !! :)
To jest żenujące.... Nie bijmy piany. Kolegę świeżaczka poniosło i tyle.
Moim zdaniem temat fajny, bo wnosi powiew świeżości na forum. Też kiedyś założyłem wątek na forum, że przyjmę gratis części do Alfy, ale do dzisiaj nic mi nie przesłano.
"każdy jest kowalem swojego losu" ;) ja zarabiam stosunkowo mało, przyznam, że czasami to i mi na paliwo brak ale jak się chce posiadać Alfę to trzeba się godzić z wydatkami. Nie podołałeś to uzbieraj na remont albo sprzedaj za bezcen.