-
Podstawa to dobra jakościowo płyta i jak najmniejsza prędkość nagrywania (max x8), u mnie na seryjnym radiu w 147 sprawdzają się Verbatim i TDK. Jeśli mimo tego płyta gra nieciekawie trzeba szukać przyczyny w radiu, co do płyt czyszczących laser (płyty z "włoskami") to bywa różnie, jednym pomaga, innym nie, zależy czy laser jest tylko brudny czy w jakimś stopniu niesprawny.
-
To faktycznie może być wina samych płyt. Kupiłem sobie kilka pustych płyt (teraz nie powiem ci jakiej firmy) i kilka wziąłem swoich "starych" które kupiłem w paczce po 25szt. :] Te pierwsze smigają normalnie ,a te tansze (dokladnie firmy TX) nie chcą. Pokazuje się error.
edit.
Nagrywałem oczywiście wszystkie w ten sam sposób, na tym samym sprzecie i programie (nero) :)
-
Ja nagrywam w Nero na czym popadnie, niska prędkość i to wszystko. Choć nie powiem czasami się zdarzy że płyta przeskakuje. Winy szukał bym po stronie odtwarzacza.
-
u mnie też przeskakiwało, dopóki nie nagrałem płyty programem Fox Audio CD Burner :) od tego momentu nic nie przerywa.
a próbowałem kilka, różnym programów, od nero poprzez deep burner, windows media player itd....
polecam spróbować,
pozdrawiam,
adam
-
CD Burner XP i nie mam żadnych problemów. Różne prędkości, różne płyty.
-
No i dobre płyty. Bo jak cos kosztuje 30 gr to raczej nic z tego nie bedzie.