-
A jak to sprawdzisz to zalej bardzo dobrego paliwa bp ultimeit statoil gold itp do tego stp do czyszczenia wtrysków , mnie pomogło a objawy takie same. na początek zainwestujesz tylko 15 złotych w stp, i nie przeceniaj możliwości kompa. moga porostu lać wtryski:) KOMP NIC NIE POKAZYWAŁ U MNIE
-
wtryski tez wyjda na kompie, temat przerabialem
-
Jak ustalicie przyczynę to chętnie się dowiem brak mocy i kopci przyczyn dużo kiedyś mnie wyprzedzał 166tką gościu chciał się przed partnerką popisać no się skończyło na zasłonie dymnej egr,turbo,wtryski właściwa diagnostyka kluczem do sukcesu myślę , ze sobie poradzisz :)
-
przykra rzecz, o ktorej tez rozmawiałem z autorem tego tematu : ludzie rozpoczynają temat, szukają pomocy, ludzie pomocy udzielają, czasami nawet telefonicznie, a potem cisza, zero informacji czy zostało naprawione, co było uszkodzone. Żalił się na to autor tego tematu i zrobił to samo.
-
popieram przedmowcę i ż:mad:ądam wyjaśnień
-
ja mam akurat nieszczelną obudowę filtra powietrza i przez to przy depie puszcza czarnego "bąka" ale spoko w sobote bedzie wymiana :)
-
Nieszczelna obudowe powiadasz ,a powiedzcie mi czy to tak ma byc ,bo ja zobaczylem dzisiaj ze od spodu obudowy filtra pow. sa dwie male dziurki ,czy to jakis odplyw ewentualnej wody czy co to jest ? Chyba ze nie ma tego tam byc, dodam ze czuc strumien powietrza z tych otworow ?
-
peenbe - wszystko w normie. To właśnie na te dziurki trzeba uważać jak wjeżdżamy w głębsze kałuże :P
-
żeby nie było, nic nie pisałem bo nie mogłem się dodzwonić do Mario_Es, dziś postaram się z nim umówić na pomiar i jak będę coś wiedział to na pewno napisze :-)
-
Lejące wtryski wg. mnie na kompie nie wyjdą,