-
Gdzie zamontowane CB radio mam to widać w dziale Zrób to Sam :D.
A grucha.. w czasie jazdy tylko miedzy nogami - jak jej tam nie ma to czuje nie pokój jak bym zostawił tel. komórkowy w domu :P. A jak wysiadam to kłade ją w tej wnęce koło ręcznego..
http://www.forum.alfaholicy.org/
-
Qki do tak zamontowanego radyjka to musisz mieć chyba jeszcze podpięty głośnik zewnętrzny co bo cały odbiór idzie w tunel...?
-
Co Ty.. wszystko elegansio słychać ;). Radyjko nie byle jakie :D.
-
no własnie nie byle jakie bo ja kupiłem z gammy za 180zl i tez przymierzalem sie pod popielniczke dac i niestety za duze tak samo od strony kierowcy do schowka przed bezpiecznikami tez nie weszlo troche za duze jest :P ale mysle ze to moze byc bnajlepsze rozwiazanie grucha miedzy jajami :D
-
1 załącznik(i)
Ja mam radio wraz z gruszką zawieszone na konsoli centralnej od strony pasażera. Zdjęcie poniżej.
Załącznik 34456
-
radio mam tez w tym miejscu a gruchy nie moge tam upchnac przykejałes ten uchwyt czy jak go zamontowałes ??
-
a ja mam cb pod klapka od bezpieczników po lewej stronie pod kierownica a gruszka elegancko lezy na tej półeczce powyżej
-
Grucha wisi na uchwycie, który był w zestawie z radiem. Przykręcony jest na 2 wkręty pomiędzy łączenie plastikowych paneli. Po zdjęciu uchwytu nawet nie widać, że coś tam wisiało.