czyli juz wiadomo tyle ze bez oryginalnego radia i tak nic nie zadziała
ale dzieki za info
Printable View
czyli juz wiadomo tyle ze bez oryginalnego radia i tak nic nie zadziała
ale dzieki za info
to nie jest oryginał i nie ma to nic wspólnego z radiem, to był niezależny zestaw
Załącznik 34562
no teraz wszystko wiem toz to grubsza sprawa patrzac na ilość elementów zestawu he he
dzieki
ja nawet nie wspomniałem o oryginalnym radiu :D ja miałem u siebie włożone jakieś nieznanej firmy i właśnie taki mikrofon miałem od tego radia
Tak to element zestawu głośno mówiącego do noki 6310i Mam takie cos u siebie i specjalnie do tego telefon dokupiłem :D
:)
Gdzieś miałem u ojca w garażu chyba resztę klamorów z takiego zestawu ... musiał bym sprawdzić ... szefo jak byś był zainteresowany ... to daj znać ... poszperam w garażu ... nie będzie to łatwe :D
dzieki za chceci badylek ale z iphonem to nie zadziala pewnie a nokii nie bede specjalnie kupował
Ten mikrofon był także stosowany w zestawie głośnomówiącym Nokia CK-7W, który łączy się także przez bluetooth z dowolnym telefonem.
Najłatwiej będzie to sprawdzić lokalizując centralkę od zestawu. Idź po kablu od mikrofonu, albo od razu sprawdź za schowkiem bo tam w 90% trafia centralka.