Witam
Gdzie polecacie ?
Julka roczna, co ciekawe auto cennikowo 96 tys, kupione 81 tys, wyceniają teraz na 60 tys ;)
Czyli wersję full wypas wyceniają chyba tak samo jako golasa ;(
Cena ubezpeczenia w Benefii 2888.
Printable View
Witam
Gdzie polecacie ?
Julka roczna, co ciekawe auto cennikowo 96 tys, kupione 81 tys, wyceniają teraz na 60 tys ;)
Czyli wersję full wypas wyceniają chyba tak samo jako golasa ;(
Cena ubezpeczenia w Benefii 2888.
Axa AC/OC/NW 1700,00zł
Ja ubezpieczlam w axa pakiet pelny dla kobiet.zaplacilam 1500zl razem z ubezp.Załącznik 57322 od kradziezy.Mialam 19 maja wypadek i zobaczymy jak to zalatwia.chca uznac szkode calkowita!!!a sprawa w prokuraturze,masakra.
O..! Prokurator.. czyli są ofiary śmiertelne.
Nie ofiar smiertelnych ani rannych nie ma.tylko gówniarz sie nie przyznaje do winy.
Ja polecam HDI. Sa dość tani ale juz kilka razy było wypłacane odszkodowanie z OC i AC (nie ze kilka razy za samochód którym jezdze tylko kilka razy w mojej karierze kierowcy) i nigdy nie było problemów. Fakt ze zwlekają z wyplatą do ustawowych 30 dni ale chyba wszystkie firmy tak robią.
Polecam AXA Direct. Sprawdziłem kilka ofert (dotąd było GENERALI) i w AXA wyszło najtaniej za Julkę QV. Wszelkie niepewności rozwiał fakt, iż towarzystwo samo rekomenduje warsztat CARSERWISU do rozliczeń bezgotówkowych - odpukać brrr......