Tragedia,
do odśnieżania to są odśnieżarki w marketach.
Printable View
Tragedia,
do odśnieżania to są odśnieżarki w marketach.
a to nie jest czasem auto Alfisty92?? bo podejrzewał nast. właściciela o to że zrobił z niego pług...
Alfaholicy kocham alfki i nie chcial bym zadnego VW Alfa dostała drugie zycie bo by juz dawno poszła na zyletki a tak to mam z niej pozytek i sasiedzi tez :) atutko nie jest Alfisty92(kto to?) zrobił je moj tata. Te z marketu nie maja ogrzewania i takiej mocy : ) Nigdy nie była w teleexpresie. Tylko w Echu Dnia.
szkoda, żes ze 166 takiego pługa nie zrobił, bo byłbym zainteresowany:)
Lepiej, że robi za odśnieżarkę niż mebel ogrodowy, który tam widać w tle na piętrze.
---------- Post added at 15:53 ---------- Previous post was at 15:50 ----------
A po zdjęciu plastików stan progów, podłużnic i innego dziadostwa spowodowałby u niektórych chęć szybkiego pozbycia się tego pojazdu.
Coraz częściej można zobaczyć pługi przy maluchach,duzych fiatach ,Alfa może nie w najlepszej kondycji już teraz ale jakby nie było szkoda..
Łojej, biadolicie jak stare dziadki - tu nie chodzi o to czy warto do danej 33 zakładać pług, tylko o to jak fajna(lub nie) jest dana odśnieżarka. :D Ja nie widzę w tym procederze nic złego, a wręcz przeciwnie, lepiej że kolo dał jej nowe życie zamiast złomować/rozbierać na części. A jeśli uważacie, że lepiej byście zadbali o ten samochód to trzeba było to zrobić, bo gadać to każdy potrafi.. Założę się, że właściciel nie protestowałby jeśli ktoś zapłaciłby mu więcej niż wynosi wartość rynkowa tego egzemplarza.
PS. Ja tam byłbym zadowolony gdyby moją ulicę odśnieżała Alfa a nie pyrkoczący Ursus C360 :D
Dobrze Jacek mówisz :) Nie było nikogo kto by za 800-1000zł wziął AR od Amigasa...
Nawet odśnieżać można z klasą :)
obawiam sie, żę 33 nie nadała by sie zbytnio do odsnieżania ulic w moich stronach, bo czasami to i nawet sławetne pyrkoczące Ursusy wymiekają:)