Dziękuje za info. Jutro zabiorę się do dzieła
Printable View
Dziękuje za info. Jutro zabiorę się do dzieła
Błąd Był następującej treści: Zapalnik napinacza kierowcy: wartość za wysoka - brak kodu błędu (?!)- tester BrainBee Fast Box
Fakt faktem nie miałem zielonego pojęcia gdzie centralka się znajdowała. Dzięki JohnnyDeformer za info gdzie szukać.
Po przeleceniu styków jakimś 007 (coś w rodzaju WD40) błąd udało się skutecznie usunąć, kontrolka zgasła i jak narazie chyba wszystko gra.
Dziękuję wszystkim za pomoc
jak się pojawi spowrote, to wytnij kostki i zlutuj kable
Witam Podłączam się do tematu - mam problem z napinaczem kierowcy ( błąd mówi że wartość jest zbyt wysoka - czyli obwód jest otwarty i błędu nie da się skasować status obecny/przejściowy ). Z napinaczem pasażera też się to czasami zdarza ale da się to usunąć. Co zrobiłem - połączyłem wszystkie wtyczki ( słupek od strony kierowcy i pasażera, w tunelu środkowym przy centralce też zlutowane. błąd nadal występuję i nie da się go usunąć. Poratujcie bo nie mam już pomysłów - może napinacz zepsuty??? ( złącze od kompa poduszek też pryskałem - czyściłem kontaktem i nie pomaga ) Jakieś sugestie?
Witam
Przepraszam że odgrzebuje stary temat, ale mam podobny problem co lucek_lukasz, kable pod fotelem zlutowane a błąd nadal jest i nie da się go usunąć ktoś ma jakiś pomysł co z tym zrobić?Załącznik 108593