-
a teraz totalny OT ale skoro tu sie zebrali Lublinianie to zapytam
Chce kupić Alfe i wymaga ona prach blacharskich. Znaczy rozebrać kompletnie auto wyspawać tu i tam i pomalowac składaniem zejme sie sam i tu moje pytanie .
Znacie jakiś dobry warsztat lakierniczo blacharski w Lubelskim? Ile by mniejwięcej kosztowała taka impreza? Auto ma być zrobione tiptop ale bez szoku cenowego czyli jakieś znane serwisy odpadają.
-
ul. wertera 1b w lublinie powolaj sie na mnie...
Aha co do ceny to szef czyli p. Andrzej musi zobaczyc w jakim stanie jest autko i dopiero Ci powie ile za robote wezmie...
-
Ostatnio remontowali Czerwona Alfe Romeo Spider z 1971r. jednego z szefow Automobilklubu Lubelskiego, wiec znaja sie na rzeczy i nie chrzania roboty...
-
no cóż - ja jestem z puław. ale ostatnio mało czasowy - wypady do Lublina tylko z musu po zakupy i zazwyczaj terminarz mocno napięty...
pozdrawiam wszystkich alfistów z Lublina...
-
Witam
Jestem kolejna osobą z okolic Lublina ( dokładnie Świdnik ) . Aby odbiore Alficzke od mechanika moge sie pisac na jakies zloty ..
a co do Inzynierkiej .. Bywałem tam tak ze 3 lata temu .. byłem kilka razy i sobie odpusciłem .. bardziej mi sie podobał wyjazd z wybranymi osobami z tego grona na lotnisko w Rykach . Troche lepiej to bylo zorganizowane i przynajmniej bezpieczne.
pozdrawiam
-
ryki to fajny pomysl w sumie to dasc blisko ja jezdze czerwona 155 i czesto bywam w lublinie ale poza rww nikogo nie spotkalem
-
No widze że coraz więcej osób z Lublina i okolic to dobra wiadomość :D
Piotriix ja śmigam codziennie po Lublinie i już cię parę razy widziałem POZDRAWIAM 8)
-
Widze ze nikt nie przejmuje inicjatywy wiec ja to pierwszy zrobie...
Zapraszam Was wszystkich w Środe 10.01.2007 o godz. 21.00-21.15 (studencki kwadrans), na krakowskie
Spotkajmy sie po stronie Banku-Źubra naprzeciwko Sadu...
Pozdrawiam...
-
Pewnie jak w tamtym roku czyli dokładnie 11 czerwca 2006 o godzinie 19:00 miał się odbyć mały spocik, ale niestety nikt się nie stawił oprócz rwww ( czyli organizatora tego lokalnego spotkania ) no i mnie :(
ALE W ŚRODĘ JA NAPEWNO PRZYJADĘ !! :D POZDR
-
no i oki jeden chetny jest, a jak zmieni zdanie to go sam przywioze co nie Piotrekk...
Scoozi pewnie tez sie pokaze on bez lansu przez miasto nie moze zasnac w nocy... kto jeszcze chetny...??